Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tetteh’i çok istedik tutmaz. zaten iş yapacak birisi değil bence

Tetteh den ziyade daha tecrübeli tak tak atacak bir forvet isterim abartmayın diyeceksiniz de diagne kalsa daha iyi

Onyekuru dönecekse Babel neden alındı ki ? altı üstü 12 tane yabancı oynatabileceğiz ki kadromuzda hali hazırda 12 yabancı var haydi Diagne gidecek diyelim Babel gelse 12 Onyekuru 13 Muriqi 14 Tetteh 15 Banega 16 oluyor bu kadar yabancı oyuncu alınması imkansız

Tetteh tek senelik topçu gibi duruyor

Adamın istatistikleri hep düşük geçmiş senelerde,kaldı ki bizle adı anıldıktan sonra performansı düştü.Bir de bize gelirse ne olur acaba

Geçen sene Torino'da yeteri kadar forma giyemedi ve ilk 11 oynamak isteyen bir oyuncudur kendisi . SİMEONE ZAZA ilaç olur .

Tetteh den ziyade daha tecrübeli tak tak atacak bir forvet isterim abartmayın diyeceksiniz de diagne kalsa daha iyi

Cagnenin degil bizde dunya uzerindeki herhangi bir futbol kulubunde 1 dk forma giymesi bile futbola ihanettir. Karsi karsiya pozisyonlarda kendini yere atip penalti almak icin topa vurmayip defansin mudahalesini bekleyen bir forvet agir beyinsizdir.

Banega bu kadar takıntılı oldugumuza hoşgeldin yeni alan ve pires..nöbet adını banega nöbeti olarak değiştirelim bir sezon böyle oylanmış oluruz

Onyekuru dönecekse Babel neden alındı ki ? altı üstü 12 tane yabancı oynatabileceğiz ki kadromuzda hali hazırda 12 yabancı var haydi Diagne gidecek diyelim Babel gelse 12 Onyekuru 13 Muriqi 14 Tetteh 15 Banega 16 oluyor bu kadar yabancı oyuncu alınması imkansız

Bence alinmali. Yoksa allah korusun babel bir sakatlansa ki yasli kim oynayacak orda ? Gecen sene dua edelim onye hic sakatlanmadi

forvet kanat önemli tabii ki ama bu bölgelere istediğimiz takviyeleri yapsak bile orta saha aynı kaldığı sürece deplasmanlar ve cl bizim için işkence olur

Tettehi 1.forvet olarak dusunmuyordur umarım hoca herif tam bir takoz neden bukadar isteniyor anlamadim

Tetteh in istatislikler kötü yaşi 22 Avrupa da gözde talipleri olan bir oyuncu değil bence yanlış transfer olur daha garantiye kaçmalıyız forvette çok büyük yanlış olur..

Araç muayenesi için 2 saat sıra bekledim, yarım litre ayran içtim hala ferahlamadım ne kadar sıcak lan.

Tetteh umarım Vedat yerine yedek olarak düşünülüyordur. Aksi halde Vedat+Tetteh yaparsak kötü bir rotasyon olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt