Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocadaki bu uzun boylu kazma merakı çok enteresan gerçekten. Hep bi hakan şükür arayışı ama onun fiziksel özellikleri çok farklıydı, ha deyince bulunacak bir profil değil

Silas gibi oyuncu varken biz Muriqi ve Tetteh pesindeyiz

giphy.gif

onyekuru evertonu ikna etmiş lan.seneye de bizde

Aferin devam edin böyle, küstürün iğneleyin herkesi ondan sonra millet elini eteğini çekince duyum yokmu diye dizi film geyiği yaparsınız burada. Yok o palavra ı bu yalancı. Abdürrahim albayrağın kendisi hatta bazen Terim in kendisinin bile dediği olmazken burda birşey söylensin dediği son anda iptal olsa bile yalancı oluyor. Çok komik çocuklar var şu forumda laftan sözden anlamaz dur durak bilmez arsızlar

ali naci de futbol arenasında özel haber gecti

Daha önce birçok kez yaptığı açıklamada “Galatasaray'da kalmak istiyorum” diyen Onyekuru görüşmelerde de önemli rol oynadı. Onyekuru bu kez menajeri aracılığı ile transfer görüşmelerinde önemli rol oynadı.

Nijeryalı oyuncu, Everton Kulübü'ne açık ve net bir şekilde “Kariyerim ve geleceğim için Galatasaray'da devam etmek istiyorum. Bu benim için en doğru tercih olacaktır. Fatih Terim'in ve Galatasaray'ın benden ne istediğini çok iyi biliyorum. Galatasaray'a uyum sağladım ve şampiyonluk yaşadım. Şampiyonlar Ligi'nde çok daha iyisini yapacağım inancımdayım” dedi. Tarafların anlaşmaya çok yakın olduğu belirtildi

Babel onyekuru feghouli jimmy. Gayet iyi

Jimmy Belhanda'nın yedeği olarak düşünülüyor galiba kanattan ziyade

Tetteh’i 90 dk bir kaç maçını izleyebilen varsa yorum yapsın. Merak ettim, rakamlar Umut Bulut diyor ama hoca Hakan Şükür’nün peşinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt