Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru dönecekse Babel neden alındı ki ? altı üstü 12 tane yabancı oynatabileceğiz ki kadromuzda hali hazırda 12 yabancı var haydi Diagne gidecek diyelim Babel gelse 12 Onyekuru 13 Muriqi 14 Tetteh 15 Banega 16 oluyor bu kadar yabancı oyuncu alınması imkansız
belhanda-diagne-mitroglu yolcu kalıyor +1 kişi ve büyük ihtimal marianoda yolcu

Tetteh bence devre arası alındı. Diagne, Mitroglou ve Tetteh hayırlı olsun diye video hazırlanmıştı ama spikerin ağzı Tetteh derken Luyindama seslendirmesi vardı.

55-56 saniyeleri izleyin Benjamin Tetteh diyor.

Valla tehtehi kiralarsak mutlu olurum.ama iyi bir forvet ile beraber yani. Genc oyuncunun piyasasi cok oluyor. Bakin kazma elif elmas bile teklif aliyor. Genc adamdan zarar gelmez

Sarı kırmızılılar, Henry Onyekuru'nun Galatasaray'a dönmek için Everton'ı ikna etmesi üzerine Premier Lig ekibine 1 milyon euro'luk kiralama teklifini sundu. (@TurkcellBiPSpor)
Onyekuru ateşi yaktı! Galatasaray mutlu sona yakın
biz niye para veriyoruz onu anlamıyorum adamı eşek gibi parlattık 2 katına çıkardık yakaladığı uyumla belki ş.liginde patlama yapacak 30-40 verecekler.
Niye veriyor para kazan-kazan yapılsın işte

Tetteh; ne tek forvet, ne çift forvetten biri olabilir. Hatta yerli statüsünde ve rotasyon için düşünülüyor olsa bile istemezdim. Umarım Fatih Hocanın ısrarla istediği bilgisi asılsızdır. Yoksa Abdürreis ne yapar eder alır; kulübü de bayıla bayıla çakar zaten bir şekilde; Allah muhafaza...

Tetteh konusunda scout ekibi onayı vermiş, hocanın aklındaki sisteme de uyuyor diye düşünüyorum yoksa bu kadar istemeyiz.. Ben hocaya ve ekibine güveniyorum, pres yapan hareketli forveti bitirici hareketsiz forvete tercih ediyor hoca.

Marcaoyu alan luyindamayi alan ekip tetteh diyorsa bir düşünmek lazim. Ha hatali olabilirler elbet ama bu insanlar aptal degil sonucta ve bizden falan da iyi biliyorlar bu adami. Az gol atmasi potansiyeli olmadigi anlamina gelmez. Kaldi ki 30 tane atsa zaten bize gelmez

Marcaoyu neden benfica almıyor, küme düşen takımın stoper dendi, doğru oyum planı ve sistemde doğru oyuncu profili gerekli Muriqi ve Tetteh alınacak bence

Muriqi Tetteh ikilisi ile şampiyonlar ligine gidersek çok pis tokatlanırız gibi hissediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt