Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20478.jpg
49086

Pek rağbet görmeyeceğini bilsem de düşüncemi paylaşayım;

Elmander rolü için ismi geçenlerden hiçbiri Vedat' tan daha yeterli gelmedi bana. Benzer epeyce yönleri olduğu gibi, kimisinde Elmander' in, kimisinde Vedat' ın daha üstün olduğu hususlar da var. Detaya girip uzatmayayım şimdi...

Tetteh yı bi Pemier League takımı alsa herkes farklı istekler içinde olur Tetteh'ye.

Yalnız bu yönetim marka isim almakta zorlanıyor baya.

Banega, welbeck bilmen gibi birisini getirebilireceklermi ?

Sınav

seni yine banlasak ne dersin?
bu kadar alıngan olma.siz vasfiyle ikiniz benim bebeklerimsiniz.mod olunca bu tehditkar havaların karakterinize oturması bi gelenek mi musap,kodesi en iyi sen bilirsin.ayrıca ben banlanmam,ben kendim ban alırım degil mi arkadaşlar

Tetteh'i kiralayacaksak mutlaka satın alma opsiyonu olmalı.

Ayrıca kiralamak daha mantıklı sonuçta Marcao ve Luyindama gibi stoper almıyoruz.

Adam forvet 5 hafta gol atamasın ıslık falan filan derken zaten elimizde patlar kiralamak mantıklı.

Onyekuru'ya da opsiyon yazmak lazım. Astronomik bir rakamda olsa yine de satın alma opsiyonu mutlaka olmalı.

Bakarsın bir sonraki transfer dönemi Marcao veya Luyindama'ya astronomik rakamlar gelir.

Birini satıp bu sefer Onyekuru'ya yatırım yapabiliriz. O yüzden yüksekte olsa satın alma opsiyonu koydurmalıyız.

Hayri cundun amansiz bir belhandaci olmasi. Kendisine karsi olacakları bile bile hemde. Helal olsun diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt