Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın belhandayla arasındaki akıl.mantik almayan ilişkiyi cidden çözemedim
Muslerayi savunmasını anlarım yıllardır kader birliği yapıyorlar bizzat kaç tane kupayı nandonsayesinde aldık
Peki bu fasliyi evlat statüsüne sokan ne?

Tetteh için çok iyimser değilim. Konuşulan 9-10 milyon eurolar oyuncunun hakkı değil. Sırf potansiyeli için o kadar para verilecek. Keşke böyle oyuncuları daha parlamadan alabilsek. Mesela bu adamı sprag geçen sezon bohemians takımından çok ucuza almış. O zaman biz alsak işte olurdu. 9 milyon verip ne alacağımızı bilememek çık riskli. Kötü çıkarsa şampiyonluğu kaybettirir. Yedek için alınacaksada 9-10 milyon para verilmez.
Videolardan izlediğim kadarıylada çok bi potansiyeli yok. Tekniğini beğenmedim. Spragda 2.devre çok başarısızdı ve genelde yedek kalmış.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

D9VdVjTXUAA7mzc.jpg
Sen takip etme ulan Ayı! :red:

Ersun Yanal’dan Konoplyanka’ya veto Tecrübeli teknik direktör, Ukraynalı yıldızı istemedi

italya-bresilya hatunlar maçını izliyorum brezilyanın 9 numarası ile italyanın 10 numarası bizim ikiliden daha temiz bileklere sahip ve nokta atışı orta açıyorlar.

Brezilyanın 10 numarası selçuk gibi orta açtı vay be selçuk ne seviyelere düşmüş resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt