- 17 Eylül 2009
- 15.502
- 1.048
- 458
Kingimizin yanindayiz.
Talihsiz sakatlıklar olmasa klayi de saflarımıza çekecektik ama artık yapacak bir şey yok
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kingimizin yanindayiz.
Juan Quintero vardı. Belhanda yerine cuk diye otururdu lakin o da çapraz bağları kopardı..Sol ayaklı 1 orta saha oyuncusu istiyorum artık.
Ne oldu hayırdır Belhanda konusuna neden yazamıyorum.
Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk
iyi ki varsınız...
Gignac filan gelmez. 35 e girecek kendi söyledi ağzıyla bu yaştan sonra avrupa ya dönersem staff olarak Marsilya da yer almak isterim dedi. Adama tapıyorlar Meksikada vatandaşlık alacakmış biryere gitmez zaten kontrat uzattı 2021 e kadar.Gignac'ın gelmesini isterim.Adam kendine bakıyo.30 yaşında ki bi futbolcu nasıl oynarsa o da aynı oynar..
'' Gelmiş geçmiş en leş 10 numaramız. Keşke fener alsaydı dirar ile milli takım da yaptıkları gibi kendi taraftarlarına söverlerdi''. Demek istedik diyemiMıhlanmışsın.
Gelmesini isterdim.4-5 yaşı fazla gibi oynuyo..Gignac filan gelmez. 35 e girecek kendi söyledi ağzıyla bu yaştan sonra avrupa ya dönersem staff olarak Marsilya da yer almak isterim dedi. Adama tapıyorlar Meksikada vatandaşlık alacakmış biryere gitmez zaten kontrat uzattı 2021 e kadar.
'' Gelmiş geçmiş en leş 10 numaramız. Keşke fener alsaydı dirar ile milli takım da yaptıkları gibi kendi taraftarlarına söverlerdi''. Demek istedik diyemi
İkisinin de geçmişinde Schalke 04 olması pekiBugün değeri verilirse gitsin isterim ama burda şu an sorsak çok övülecek Lincoln' den daha iyi ve verimli oyuncu oldu bence.
Gule gule denir,cok ta takmamak gerekir,başarılarFinale 2 gün kala terk eden 3 yıllık sevgiliye ne denir ? (Not:tıp okuyorum 3 aydır da hazırlanıyorum finale )
Finale 2 gün kala terk eden 3 yıllık sevgiliye ne denir ? (Not:tıp okuyorum 3 aydır da hazırlanıyorum finale )