Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nago
Fernando
Feghouli Banega Belhanda Babel
Chicharito

Şu kadronun yaş ortalaması 29.7 o da marcao ve luyindama sayesinde yoksa 31 i bulur herkes gelsin diyor ama cl de oynayacağız bu yaş ortalamasıyla
Chic,Banega ve Babel için bir sürü para ödeyeceğiz maaşları çok yüksek olacak sonra göndermekte zorlanacağız ve para kazanma şansımız çok düşük olacak bu kadro olursa 2 sene sonra elimizde para edecek stoper ikilisi harici oyuncu olmayacak ve yine sıkıntıya gireceğiz ben banega ve muslera harici
30 yaş üstü kim varsa kadrodan gönderilmesi taraftarıyım sadece bu sezonu değil transfer yaparken de gelecek sezonları da düşünmemiz lazım o yüzden ismi yazılan çoğu 30 yaş üstü oyuncunun boş haberler olduğunu düşünüyorum.Fatih hoca yıllarca bizimle daha o da geleceği kurguluyordur kafasında o yüzden benim gözümde tetteh > chicharito

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

--------------------------Balotelli---------------------

Bruma------------------Feghouli-----------Onyekuru/Babel

---------------------Banega---Herrera-------------------

Nagatomo--------Marcao----Luyindama----------Linnes

---------------------------Nando-------------------------

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nago
Fernando
Feghouli Banega Belhanda Babel
Chicharito

Şu kadronun yaş ortalaması 29.7 o da marcao ve luyindama sayesinde yoksa 31 i bulur herkes gelsin diyor ama cl de oynayacağız bu yaş ortalamasıyla
Chic,Banega ve Babel için bir sürü para ödeyeceğiz maaşları çok yüksek olacak sonra göndermekte zorlanacağız ve para kazanma şansımız çok düşük olacak bu kadro olursa 2 sene sonra elimizde para edecek stoper ikilisi harici oyuncu olmayacak ve yine sıkıntıya gireceğiz ben banega ve muslera harici
30 yaş üstü kim varsa kadrodan gönderilmesi taraftarıyım sadece bu sezonu değil transfer yaparken de gelecek sezonları da düşünmemiz lazım o yüzden ismi yazılan çoğu 30 yaş üstü oyuncunun boş haberler olduğunu düşünüyorum.Fatih hoca yıllarca bizimle daha o da geleceği kurguluyordur kafasında o yüzden benim gözümde tetteh > chicharito

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

Fernando
Belhanda
Mariano
Nagatomo gitmeli yazin veya zamanla..

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Binali: evde maç izlerken, hanım "bu nasıl türk takımı bey hiç türk yok değiştir kanalı" diyor.

hoca tüm transferleri scout genc oyunculardan yapmaz bence okadar salak degil mutlaka 1-2 tane tecrübeli oyuncuda olacaktır

Arda eksik bu kadroda.

Olmamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt