Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu taze fasulye mi yeşil fasulye mi neyse Meksikalı gelirse iş yapar mı 31 yaşında ciddi soru işaretleri var bu oyuncu alınacağı yerde Vedat Muriqi alınsın daha iyi

Tetteh de diğer soru işareti ama Fatih Hoca istiyorsa vardır bir bildiği daha önce isimlerini hiç duymadığımız Marcao, Luyindama, Onyekuru gibi transferlerde yanılmadı.
Marcao'yi anlarimda Onyekuru ve luyindama gayet taniliyordu.

Ya bu Tetteh'in topcu olma ihtimali yok gayet neden israr ediyoruz anlam veremedim tek vasfi uzun olmasi adam yeteneksiz gectim golculugunu Diagne'nin olmamis hali iste olmusu anca bu kadarken kendisi onun bile alti. Buyuk fiyasko olacak.

Ya bu Tetteh'in topcu olma ihtimali yok gayet neden israr ediyoruz anlam veremedim tek vasfi uzun olmasi adam yeteneksiz gectim golculugunu Diagne'nin olmamis hali iste olmusu anca bu kadarken kendisi onun bile alti. Buyuk fiyasko olacak.
Tarz olarak hiç benzemiyorlar. Fatih hoca yeni 'uzun boylu forvet' arıyor. Pres gücü yüksek oyuncuları istiyor. Vedat da o tanıma uyan bir oyuncu Tetteh de.

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yapacağınız iş banega + bir yıldız forvet bir 10 numara ve babel vs.3 4 tane yan transferler tetteh vedat muric felan nedir Allah aşkına bu yönetim geldiğinden beri bir tane sorunsuz transferi yok anlamadım gitti her transfer yılan hikayesine dönüyor

Ben isimlerini ilk defa duymuştum nerede taniliyordu
Onyekuru zaten belcika'da buyuk yetenekti, onu cogu kisi taniyordu. Hatta biz kiraldiktan sonra, nasil olurda kiraladik diye herkes saskin olmustu.

Luyindama Standard Luik gibi belcika'nin buyuk takimin en baba stoperi olarak oynadi, onuda cogu kisi taniyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt