Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
16 milyon nakit
3 milyon bonus
Satistan pay
Simdi Abdulkadir kendini Fransa liginde Monaco gibi bir takimda gosterirse otamatikman en az 50 milyon'dan baslar. %20 alsa 7 milyon daha gelecek. Bence cok iyi teklif. Keske biz alabilsek, cok isterim.

Balotelli - Cenk iyi bir forvet hattı olurdu , Kanada rahat rahat Onyekuruyu alırdık sınıra takılmadan.

Sofiane Feghouli
Henry Onyekuru
Ryan Babel
Yunus Akgün
Jimmy Durmaz

Mario Balotelli
Cenk Tosun

Hlas

Yani evet bir daha asla birbirimize tahammul edemeyecegimiz kadar aramizin kotulestigini dusunmuyorum, oyle bir eforum da yok, ki bu durumda elinde silah olan da sensin

Zaten postun tamamini okursan sonunda yine ilk yaptigi ego oyuncagi elestirisine bagliyordum ama galiba sadece ilk paragraflari okuyorsun

DtkAOPCW0AEJOiF.jpg

Süleyman Rodop'un Twitinde bence demiş. Yani içerisinde duyum bilgi olmadığını belirtmiş. Çıkan haberlere ve düşüncelerine göre bir tahmin yürütmüş sadece...

Uzlasmacilik geri vites degildir, zaten ben geriye dogru degil ona dogru bir adim attim, kaldi ki orijinal elestirim de orada duruyor

Senin de artik birilerine yaranma firsatlarini arada bir salman gerekiyor, bence varabilecegin yere varmissin zaten

Babel'in Bjk ve Kpasa kontratlarina odaklanman daha yararli olacaktir bizim KAP gelince altina karsilastirmali yazarsin

Cenk ve Onyekuru 1 seneliğine 2.5 Milyona kiralansa güzel olur bence

Uzlasmacilik geri vites degildir, zaten ben geriye dogru degil ona dogru bir adim attim, kaldi ki orijinal elestirim de orada duruyor

Senin de artik birilerine yaranma firsatlarini arada bir salman gerekiyor, bence varabilecegin yere varmissin zaten

Babel'in Bjk ve Kpasa kontratlarina odaklanman daha yararli olacaktir bizim KAP gelince altina karsilastirmali yazarsin
Forumda tartışmak çok gereksiz değil mi yav?

Tebrik ederim uzatmadığınız için.

Çiçek yollayın bence birbirinize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt