Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.106
- 5.493
- 503
vay anasını pazarlığı kıran kırana yapmış demek bizim Abdürrahim AlbayrakDaha çok beklersin
Albayrak'ın "Otel de Meksikalılar bekliyor" dan kastettiği buydu:
![]()
![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vay anasını pazarlığı kıran kırana yapmış demek bizim Abdürrahim AlbayrakDaha çok beklersin
Albayrak'ın "Otel de Meksikalılar bekliyor" dan kastettiği buydu:
![]()
![]()
Özelime yazarmısın tam ismini ricada bulunsam.Cok kiziliyormus eski isminin kullanilmasina ama umrunda da degilmis eski isminin bilinmesi ben ipucunu vereyim: SMK
Bu adamı Türkiye’den bir takım alacak diğerleri biz nasıl alamadık diye ağlayacak tüm sene.
Alex'e benzeyen bi babayiğit..Seni transfer edeceğiz !! Guga
![]()
Javier Hernández Balcázar veya takma adıyla Chicharito (1 Haziran 1988, Guadalajara), Meksikalı millî futbolcudur. Forvet pozisyonunda oynamaktadır. Şu anda Premier League ekiplerinden West Ham United'da forma giymektedir.Chicharito nedir ? allah aşkına
ulan ben fasulye sanıyordum adamı iyi miJavier Hernández Balcázar veya takma adıyla Chicharito 1 Haziran 1988, Guadalajara), Meksikalı millî futbolcudur. Forvet pozisyonunda oynamaktadır. Şu anda Premier League ekiplerinden West Ham United'da forma giymektedir.
Lakabı Chicharito (küçük bezelye)'dir. Formasında da Chicharitoyazmaktadır.
"O gizemli Meksikalı kim ?!"Abdürramirez Albayrachez acaba kimi alacak
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Apo'ya Meksika tequilası getirmişler midir acaba? Hayatımda sadece bir kez içtim tekila iğrenç tadı vardı limonla tuzla içiyorlardı o yüzden"O gizemli Meksikalı kim ?!"![]()
yav yine bir yerli cöpe dünyanin parasini bayilacaklarRizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal: "İki güzide kulübümüz Muriç ile ilgileniyor. Galatasaray ile son görüşmemizde belli bir rakama kadar çıktılar." (DHA)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yumuşamış bunlarRizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal: "İki güzide kulübümüz Muriç ile ilgileniyor. Galatasaray ile son görüşmemizde belli bir rakama kadar çıktılar." (DHA)
Belli ki Vedat bey ekibimize katilacak.Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal: "İki güzide kulübümüz Muriç ile ilgileniyor. Galatasaray ile son görüşmemizde belli bir rakama kadar çıktılar." (DHA)
ver o zaman ne bekliyorsun madem belirli bir rakama çıktıysak, umarım 5 milyon euro değildir bahsettiği rakamRizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal: "İki güzide kulübümüz Muriç ile ilgileniyor. Galatasaray ile son görüşmemizde belli bir rakama kadar çıktılar." (DHA)