- 28 Haziran 2010
- 28.896
- 27.582
- 3.138
Rize sene sonu Kuveyke'yi satar EPL'ye felan sonra bu arkadaşı alır.Bizde 1-2 sene sonra 6-7 milyon avroya almaya çalışırız
Kahin.
2016 tarihli mesaj
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rize sene sonu Kuveyke'yi satar EPL'ye felan sonra bu arkadaşı alır.Bizde 1-2 sene sonra 6-7 milyon avroya almaya çalışırız
Taze vedat duyumu varken Bi kadro yap da ortalık yatışsın rtaşBenim almancı 1 arkadaşım yok. Ben sadece kadro yapıyorum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu duyumcuabiniz denen kolpaci sensin büyük ihtimal dk basi paylasiyorsun su yalanciyi
Cagne bizim cengiz underimiz olurmu?
Sen çok göze batıyorsun özgür ayten ile derdin neKolpalığı bırakalım
Arkadaş işiniz yok mu ya her gelen birine çatıyor o ona laf atıyor o ona. Biraz relax olun yahu sosyal medyayı bu kadar önemsemeyin. Harbi dünden beri ayar oluyorum artıkSen çok göze batıyorsun özgür ayten ile derdin ne
malum şahıs tövbe haşa allah 2dir dese doğru duyum diyip likelayacak milyonlar varArkadaş işiniz yok mu ya her gelen birine çatıyor o ona laf atıyor o ona. Biraz relax olun yahu sosyal medyayı bu kadar önemsemeyin. Harbi dünden beri ayar oluyorum artık
Not: sana özel bişey değil bu rtaş kişisel algılama
Muriçde muspet gelismeler var renkdas.noluyor bir hareketlilik mi var?