Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galasevgisinin dediğine göre zorunlu satın alma da FFP'de bu dönemi etkiliyor,

Bu yüzden Luyindama'da opsiyonel satın alma konulmuş, ama öncesinde kiralama olarak 4 M ödemişiz ki, opsiyonel kiralamayı kullanmama şansımız kalmasın

Yani kolpa tweet gibi duruyor...

Sanmıyorum öyle birşey olduğunu.
Neymar'da PSG yaptı aynı şeyi.

Moder gelirse memnun olacak mı bu forum ?
Forum memnun olsa ne yazar yaw gecen donem memnundularda ne oldu forumu takma fazla onemli olan maclar futbol kagit ustunde oynanmiyor.Bi oyuncu geldiginde ne cok oveceksin nede gomeceksin sabirla iyi cikmasini umut edeceksin

Geçen haftalarda Derby Country'in Moder'i transfer edecegi söyleniyordu. Acaba neden olmadı?

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanmıyorum öyle birşey olduğunu.
Neymar'da PSG yaptı aynı şeyi.

bakalım, FFP kurallarını okumuştum da bu gri alanları tam hatırlamıyorum.

dediğim olumsuz durum olmasa bence şimdiye bir orta saha alırdık, Maicon'dan 1.3M geldiği için kiralamada teminat göstermeye bile yetmiyor

Yani sen gidip 3M kiralayıp, 5M opsiyonel satın alma koyamıyorsun bile, çünkü o durumda oyuncuyu almasak bile kiralayan kulüp 3M kazanmış olacak 1 senelik kiradan
1.3 verip kiralıyım, 8M satın alma koyun desen bile, senin paran yok alamazsın diyip vermiyorlar bence.

Umarım sen haklısındır

Bu moder ne yapmış da 8 milyon isteniyor yav ?

EaONIrKXsAAtrRj.jpg

Bana ikisi icin 13 milyon cok ucuk geliyor. 9-10 limit olmali bizim icin. 3-3,5 Jozwiak ve 6-6,5 Moder nasil yetmiyor. Hem Gumnyi 2 milyona satmisken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt