Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazma değil yazım. Ayrıca yazım hatası da öyle olmaz daha lafın doğrusunu bilmiyorsun bir de ahkam kesiyorsun.

İkisini de bayağı araştırdım, bilgim yoksa fikir sunmam ortaya herkesi kendin gibi sanma yani beni boşver sen kendi defolarını düzelt de ondan sonra belki karşıma çıkacak seviyeye yaklaşabilirsin ;)))))
Ne seviyesi Kemarettin kardes. Bol keseden sallamaktasin, ondan sonra arastirdim diyorsun. Hangi dunyada Hauge Jowziak'dan ucuz, saka misin sen? Allah'tan mavi nicklisin yoksa sana yigit muamelesi yaparlardi :)

ANK

"Josef de Souza şu anda Galatasaray'ın gündeminde yok."

"1 yıl önce Fatih Terim, Josef de Souza'yı istiyordu ama olmadı. Lemina kiralandı."

"Şu anda görüşme yok ama bence dinamizm katar"

Ne seviyesi Kemarettin kardes. Bol keseden sallamaktasin, ondan sonra arastirdim diyorsun. Hangindunyada Hauge Jowziak'dan ucuz, saka misin sen? Allah'tan mavi nicklisin yoksa sana yigit kuamelesi yaparlardi :)
Gel iddiaya girelim hangisi büyük oyuncu olacak diye?

Tabii klavye delikanlılığı yapıp birine sövmezsen o zamana kadar, hem belki Türkçe de öğrenirsin bu süreçte.

Ula hani dransfer ?

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

r
Gel iddiaya girelim hangisi büyük oyuncu olacak diye?

Tabii klavye delikanlılığı yapıp birine sövmezsen o zamana kadar, hem belki Türkçe de öğrenirsin bu süreçte.
Oturma organi ile okumaktan vazgecmelisin Kemarettin Kardes, kimse Hauge Jozwiak'dan kotu demiyor, aksine Hauge Jozwiak'dan ucuz dedigin icin futboldan anlamadigini soyluyorum.

Ben klavye delikanligi yapmiyorum, sen burda mavi nickine guvenip millete hakaret ediyosun. Asil klavye delikanlisi sensin.

“Fas Gazetesi Al-Mountakhab'in haberine göre Galatasaray, Belhanda ve Babel'in takımdan ayrılışlarını kolaylaştırma kararı aldı. Aynı habere göre bu durum Belhanda'yı transfer etmek isteyen Al Hilal ve Al Nasr gibi kulüplerin umutlarını tazeledi.”

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt