- 3 Temmuz 2012
- 139.280
- 87.773
- 5.338
Yetiş yıldırım demirören
Yayıncı kurulusun fesh edılmesı gerek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yetiş yıldırım demirören
evet sonra tüpçüye verilir iyice yerel bir lig haline geliriz eskisi gibi.Yayıncı kurulusun fesh edılmesı gerek
Bütün duyumculara inanmaya hazırım, habere ihtiyacım var anlıyo musunAhmet Denizci yine döktürüyor duyumculukta son nokta.
Seri olmamış Fulham Johanssen'i önermiş . Waoow
Josef, Henriksen ve Kuzyaev menajerler tarafından önerilmiş.
Bu herife inananlar var di mi hâlâ
takim basi 10 milyon dolar gelir kaliyorYayıncı kurulusun fesh edılmesı gerek
Bu haberler yeni değil ki. Bütün gün hatta haftalardır konuştuğumuz isimler.Bütün duyumculara inanmaya hazırım, habere ihtiyacım var anlıyo musun
eşit dagıtılmıyor murhantakim basi 10 milyon dolar gelir kaliyor
nihAT abileri kulüpleri magdur etmemek icin limak betondan elde ettigi gelirleri sponsorluk adi altinda dagitsin yiyorsa.
Ahmet Denizciyi foruma davet edip Musaph ile sulh yoluna gidelim ve üstadın bilgi akışını forumun çıkarları için kullanalımtakim basi 10 milyon dolar gelir kaliyor
nihAT abileri kulüpleri magdur etmemek icin limak betondan elde ettigi gelirleri sponsorluk adi altinda dagitsin yiyorsa.
3 harfle özetleyelim dönemi boşa laf yapmaya gerek yok
abv.
seyirci yok kieşit dagıtılmıyor murhan
ahmetten bir fayda gelecek olsaydi söyledigi topculardan 1i gelirdi en azindanAhmet Denizciyi foruma davet edip Musaph ile sulh yoluna gidelim ve üstadın bilgi akışını forumun çıkarları için kullanalım
düsmanin yigit ve mert olanini tercih ederiz.yayıncı kuruluşa biri bile ses çıkartamıyor bunların hakkından bi aziz geliyordu
O yüzden yeni bol sallasınlar istiyorum ryizBu haberler yeni değil ki. Bütün gün hatta haftalardır konuştuğumuz isimler.
İşte o yeni isimler Denizci gibilerden çıkmaz diyorum. Hatta tamamen boşverin diyebilirim.O yüzden yeni bol sallasınlar istiyorum ryiz