Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Souza milli takım yapmış way be.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Souza milli takım yapmış way be.
ben de şakasız yazdım knk
taylan fena değil de adama duzenli forma sansı vermedık yoksa cok ıyı olduğu maclar vardı
Seyirci yasak ama sorun değil hatıra olurAytaç adamın dibi ya seviyorum kuzenimi. Ekibimize gelse de bize bol bol bilet ayarlasa.
Antudan mi geldin kardesilk yarısı yasak ya sadece ikinci yarı, devre arasında mı stada girebiliyoruz şimdi? çok saçmaymış.
Yedekler: Okan, Berk, Ahmet, Luyindama, Emre Taşdemir, Jimmy, Atalay, Oğulcan, Kerem, Yunus, Sekidika, Adem.luyindama sakatlanmış
luyindama sakatlanmış
Kim diyo ? Yedeklerde adamluyindama sakatlanmış
Bide benim kuzen emre colak gelse artik her maci bedava vipden izlerizAytaç adamın dibi ya seviyorum kuzenimi. Ekibimize gelse de bize bol bol bilet ayarlasa.

Araplara satmaya çalışıoruz , yine satamayacağız ama bir ümit.Belhanda'nin yerine Atalay olmazmıydı![]()

valla bilmiyorum abi o kadarınıSey demi o ya. Kongre de Hakan Sükür ve Arif'in ihrac edilmesi oylanmaya sunuldugunda kürsü de yaptigi konusmadan sonra kendi üyeligi iptal edilen herif. Dursun haini üyeligini iptal etmisti herhalde.