Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.786
- 109.609
- 4.878
bu iyi birşey işte ben necatiden bekliyorum bu tarz hareketleri ama reis hep telefonuyla uğraşıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kolpsporYazilanlar kolpa degilse sadece 2 secenek var. Naingolan veya Alex Texeira
Ne diyor yani
%99kolpspor
Adamlarda cebe para indiren yok demek kiBukari 1.3 mil € bonservis ile transfer oluyormuş Belçika'ya biz o fiyatlara Onyekuru yu kiralıyoruz şaka gibi
Buluyordan çok nasıl bu seviyeye çıkarıyor doğru soru olacaktır.Yav su Macar milli takımındaki 19 yaşındaki orta saha Szobozlai nasıl buluyor Salzburg takımı düşünmeden alırdım
App indirYaw su klavye sorunu benden yana mi sorunlu forumdan yana mi yaw kudurttu beni su olay 2 haftadir.Yanlis bisey yaziyorum tam silecem ekranda klavye kayboluyor.Firefoxta ayni sorun yok ama orasida cok kotu chroomede ve sadece forumda oluyor bu durum
Buluyordan çok nasıl bu seviyeye çıkarıyor doğru soru olacaktır.
![]()
Red Bull Akademisi, Geleceğin Futbolcularını İnşa Ediyor
RB Leipzig ve Red Bull Salzburg'la genç oyuncuları dünya sahnesine çıkaran Red Bull, futbol akademisiyle yeni yıldızlar yaratma hedefinde.www.redbull.com
DogruKeske galatasarayi satin alsalar ortak olsalar biz ilk cagdayiz adamlar uzay caginda
bizim altyapı eğitimini atıyorum kalbin kaldırırsa bakKeske galatasarayi satin alsalar ortak olsalar biz ilk cagdayiz adamlar uzay caginda
yok