- 10 Haziran 2012
- 4.109
- 1.868
- 1.413
Juan Mata gelir dertler biter,koronada vaka sayısı bile düşer....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benfica'yi falan deplasmanda yeniyorduk avatardaki adamin golüyle. simdi biz okadar hata yaptik ki benfica'dan beraberlik bile alamayizwesley drogba dönemlerinden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı
fizik gücü olmayan ispanyollar bizim ligde OYNAYAMAZJuan Mata gelir dertler biter,koronada vaka sayısı bile düşer....
Guzel kardesim 24unden sonra milyon kazansa ne olacak? Ben atalaydan yunustan bahsediyorum. Hirvat macar sirp cocuklarini goruyor musun 20 yasinda caki gibiler. Bu ulkede net sekilde et-protein sorunu var ve kimse bir sey demiyor bu konu hakkindayok artik bu yorumu gscden saklamalarini istiyorum, örnek acisindan.
not: adamlar milyonlarin icinde yüzüyor, sen et alamiyor yiyemiyor diyorsun, efsanesin
Abi yanına değil de ortasına koy bence. Belki es kaza orta saha filan alınır. Galasevgisi'ne Scott Piri olayında söve söve haberini doğru çıkartmıştın. Belki burda da işe yarar.Böyle transfer döneminin yanına koyayım.
fizik gücü olmayan ispanyollar bizim ligde OYNAYAMAZ
Ön libero olarak almayacaksın ki forvet arkası 2 asist 1 frikik yapsın yeter,kosacaksa diğer 9 kişi koşsun o sadece saha da dursun yeterfizik gücü olmayan ispanyollar bizim ligde OYNAYAMAZ
Teixeira gelsinMata bu ligi ötturur de gelmesin.
Of of of elim ayağım titriyor.Alex Texeira
Lerma
Moder
Kışımız bahara doner.
Bu takımın geçen seneden tek farkı giydikleri formalar ne olacak sanki 2 tane orta saha gelse takım uçacak mı? Hücum hattına bak Arda Feghouli Falcao Belhanda
Fatih Terim geçen senekinden bile daha uyuşuk daha ruhsuz bir takım kurmayı başarmış tebrik etmek lazım
Maçların seyircisiz olmasıyla da birlikte ligin ilk yarısı bittiği zaman ilk 5 içinde olmamız benim için sürpriz olur 7. için filan mücadele ederiz
Alex Texeira
Lerma
Moder
Kışımız bahara doner.