Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.490
- 11.996
- 1.418
Takımın geri kalanını tebrik ediyorum.Ellerine sağlıkBu adam 11 oynarken 8 puan geriden gelip sampiyon olduk o nolcak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımın geri kalanını tebrik ediyorum.Ellerine sağlıkBu adam 11 oynarken 8 puan geriden gelip sampiyon olduk o nolcak
Çocuk zaten Fenerde değil mi. Ben anlamadım neyin çalımı?Konuyla alakası yok ancak şu haberin içeriğinde ki Galatasaray düşmanlığına bakar mısınız geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti demişler sonrada şu kaynakta şu ayda haber yapılmıştı falan ... Ulan organize kötülük çeteleri , satılık kalemler , transfer bitti Galatasaray'a bir çalım daha nasıl yazabiliyorsunuz , kaynağın ne ilgilenip ilgilenmediğimiz de meçhul , bir takım bir oyuncu ile prensipte anlaşır genel itibariyle detaylar kalır ve başka bir takım o esna da devreye girip oyuncuyu rakibinin elinden kaparsa transfer çalımı olmaz mı ? Bunlar neyin kafasını yaşıyor , bu kötü niyetli gazetenin ilk vukuatı değil bu , kulüpten resmi açıklama yanısıra taraftarın Twitter üzerinden baskı kurup özür diletmesi gerekiyor hadlerini aştı bunlar.
![]()
Son Dakika | Fenerbahçe'den Galatasaray'a bir çalım daha! Ferdi Kadıoğlu transferi bitiriyor...
Fenerbahçe transferde Galatasaray'a bir çalım daha atmaya hazırlanıyor. Fatih Terim'in çok istediği yıldız oyuncuyu Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'ye getiriyor...www.hurriyet.com.tr
Yavas yavas Aytac Kara ya Mehmet Ekici ye falan razi olma kivamina getirecek bizi bu beceriksizler ordusu.
İnsanlar sözleşmesini feshedecek denen oyuncunun , ismini tahmin etmeye çalışmaktan korkar oldu.
Forumdan kimsenin almadığı kesinGalatasaray'ın satışa çıkardığı kombineler 7 dakikada bitti ve kasaya 10 M ₺ üzerinde sıcak para girdi.
Sen nasıl bir sevdasın.
italyan bir gazeticiyi mentionlayıp433 admininin paylaşımını gören oldu mu herif Galatasaray lı haber almış olabilir
Adamlara kazandirdigimiz paralara bakarsak bence biz k.pasanin arkabahcesiyiz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eren derdiyok
yekta kurtuluş
kasımpaşa arka bahçemiz oldu
Aynen fabrizio romanoyuitalyan bir gazeticiyi mentionlayıp
ortasaha transferini duyunca ben
diye bir paylaşım yapmıştı onu mu diyorsun
Gayet iyi kadro, bir 6nr iki 8nr bide sag acik olsa, acik ara sampiyon olur bu kadro