- 20 Mayıs 2011
- 23.324
- 10.294
- 1.873
burak kapacak'ı fener alırsa iyi olur , tarıktan farkı olduguna inanmıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde sure falan yok, cunku Gsde transfer bitmezDaha transferin bitmesine 1ay var.
Feghouli, Belhanda ve Babel bu 3 oyuncu gitmeden oyuncu alamayız. Ya da 1 yıllığına kiralayabiliriz ancak. Önümüzdeki sezon her şey çok daha güzel olacak. Belhanda ve Babel belalarından kurtuluyoruz Feghouli kelinin ise 1 yıllık sözleşmesi kalıyor dahası sattığın kadar al zımbırtısı finansal fair play kıskacından da çıkıyoruz
Bu yakımın sorununun sadece ortasaha olduğunu düşünen futbol cahilidirOsman Şenher: "Gerçeklere baktığımız zaman şu anda en iyi durumda olan takım Galatasaray. Herkesin içi rahatlasın. ‘Orta saha’ deyip duruyorlar ya, çok değil üç-beş gün içinde bu transfer gerçekleşecek. O zaman takımı bu kadar eleştirenler nasıl yapacaklar onu bilemiyorum."
Bu yıl 20 maç üzeri oynarsa sözleşmesi otomatik olarak bir yıl daha uzuyor diye biliyorum 2+1 yıllık sözleşme yapmıştık yani son yılı opsiyonlu koşulu bu sezon bizde 20 maç oynaması değil 20 maç 2 maç zor oynarGalatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği bildirim şu şekilde:
“Profesyonel futbolcu Ryan Guno Babel ile 2019-2020 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır.
Buna göre her bir futbol sezonu için Futbolcuya net 2.500.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir
Ayrıca Şirketimiz bu dönem içerisinde Futbolcuya imza parası olarak net 2.000.000 EUR ödeyecektir.”
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
1 yılı daha kalmıyor mu ?
İnşallah Johensen ile talaş edilir.Bu yıl 20 maç üzeri oynarsa sözleşmesi otomatik olarak bir yıl daha uzuyor diye biliyorum 2+1 yıllık sözleşme yapmıştık yani son yılı opsiyonlu koşulu bu sezon bizde 20 maç oynaması değil 20 maç 2 maç zor oynar
Osman Şenher: "Gerçeklere baktığımız zaman şu anda en iyi durumda olan takım Galatasaray. Herkesin içi rahatlasın. ‘Orta saha’ deyip duruyorlar ya, çok değil üç-beş gün içinde bu transfer gerçekleşecek. O zaman takımı bu kadar eleştirenler nasıl yapacaklar onu bilemiyorum."
Osman Şenher: "Gerçeklere baktığımız zaman şu anda en iyi durumda olan takım Galatasaray. Herkesin içi rahatlasın. ‘Orta saha’ deyip duruyorlar ya, çok değil üç-beş gün içinde bu transfer gerçekleşecek. O zaman takımı bu kadar eleştirenler nasıl yapacaklar onu bilemiyorum."