Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.594
- 13.787
- 1.998
Soktugum futbolunda sadece biz ttanafer yapamiyoruz duzgun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transferle ilgilenen kişi otobüsçü olunca böyleSoktugum futbolunda sadece biz ttanafer yapamiyoruz duzgun
Ilk ay basak ve fbden 1 puan alip, avrupadan elenince cok para kazanmis oluruz rahat olboykotmuş hashtagmiş bilmemne bunları çoluk çocuk yapsın taraftarların yapacağı iş o değil
- digitur puştluk yapıyor
- seyirci yok kombine ve bilet geliri yok
- avrupa geliri allah kerim / daha az
- saçma bir vergi mevzusuyla zaten ebesinin şeyindeki euro ile yabancı getirmeyi zorlaştırdılar
bu sene gelirlerimiz 3te 1ine falan düşecek hala osuruktan şeyler için yönetime saldırma peşindesiniz biraz mevzuyu takip ederek olayın farkına varınız allah rızası için resmen klübümüz paralize edilmiş durumda malca para harcarsak ffpden yine yaptırım yiyip iyice patlarız
plan aşikar 5 ekime kadar gönderebileceklerini gönderip sonlara doğru (geçen seneki gibi !!!) kiralıklarla kadroyu tamamlamak
ama siz hash tag pound sign fln atarak adamların 2 ayağnı 1 pabuca sokun falcaodaki gibi
sonra bık bık etmeyin uefa tokat atınca
takimin en iyi oyuncusu arda suanda??Arda transfer edildiği gün burada boykot konusu açtım forum yönetimi direk kilitledi konuyu. Tüm taraftarın boykot etmesi lazım.
olabilir ustasını gecmek ıstiyormurat saylak olabilir mi. kralı tahtından etmek istiyor herhalde
Hashtagcilere cevabimboykotmuş hashtagmiş bilmemne bunları çoluk çocuk yapsın taraftarların yapacağı iş o değil
- digitur puştluk yapıyor
- seyirci yok kombine ve bilet geliri yok
- avrupa geliri allah kerim / daha az
- saçma bir vergi mevzusuyla zaten ebesinin şeyindeki euro ile yabancı getirmeyi zorlaştırdılar
bu sene gelirlerimiz 3te 1ine falan düşecek hala osuruktan şeyler için yönetime saldırma peşindesiniz biraz mevzuyu takip ederek olayın farkına varınız allah rızası için resmen klübümüz paralize edilmiş durumda malca para harcarsak ffpden yine yaptırım yiyip iyice patlarız
plan aşikar 5 ekime kadar gönderebileceklerini gönderip sonlara doğru (geçen seneki gibi !!!) kiralıklarla kadroyu tamamlamak
ama siz hash tag pound sign fln atarak adamların 2 ayağnı 1 pabuca sokun falcaodaki gibi
sonra bık bık etmeyin uefa tokat atınca
1.43 mil.€ 'yu Aytaç Kara'ya vermemiz işten bile değil ...............Tolgay-A.Potuk
Feghouli-Belhanda-Arda
....................Falcao
3 bonservissiz oyuncuyla taş gibi takım kuruyoruz, 1.43 de cebimizde kalıyor.
![]()
takimin en iyi oyuncusu arda suanda??
5 milyon Euro'nun en az 4 milyonunu peşin almıştır.Tolgayın yıllık 2.5 m eurodan 2 yıllık alacağını bırakacak hali yok fbde 5 m euro vermeyeceğine göre bir takımla anlaşmıştır 1-2 güne kokusu çıkar
Tolgay Arslan: "Fenerbahçe ile görüştük ve ayrılık kararı aldık. Takımdan alacağım var ama takım yeni yapılanmaya giderken ben de fedakarlık yaparak alacaklarımı bıraktım. Kalarak para almak gibi bir derdim yok. Ben futbol oynamak istiyorum." [Sözcü / Sercan Hamzaoğlu]
1.43 mil.€ 'yu Aytaç Kara'ya vermemiz işten bile değil ...
Tolgay Arslan: "Fenerbahçe ile görüştük ve ayrılık kararı aldık. Takımdan alacağım var ama takım yeni yapılanmaya giderken ben de fedakarlık yaparak alacaklarımı bıraktım. Kalarak para almak gibi bir derdim yok. Ben futbol oynamak istiyorum." [Sözcü / Sercan Hamzaoğlu]
Ilk ay basak ve fbden 1 puan alip, avrupadan elenince cok para kazanmis oluruz rahat ol
Hem transfer yapılmıyor hem altyapıdan gençlere şans verilmiyor kafayı yemek üzereyim artık geçtim transferinden orta sahasından umarım bu yönetim bu teknik ekip sene sonunda yollarımızı ayırırız bu ne böyle her sene ayrı bir nane her sene farklı bir rezillik bir sene forvetsiz oyna bir yıl stopersiz oyna bir yıl orta sahanı sattığın için Donk'u orta saha kullan bu yıl ki bomba da orta sahasız oynamak
İşin transfer boyutundan filan geçtim kesinlikle bu plansızlık bu saçma hareketlerden nefret ettim artık bu yönetim ve teknik ekip umarım bir an önce gider o zaman oturur konuşuruz transfer yapmayı alt yapıdan çıkan gençleri değerlendirmeyi veya planlı bir takım kurmayı
Bunların yapacağı transfere de kuracağı takıma da, zaten bu kafayla sezona girersek Muslera'nın olmaması transferlerin yapılmamış olması orta sahasız sezona başlamamız seyircisiz olması maçların hücum hattında Belhanda-Arda-Feghouli-Falcao dörtlüsü olması vs. vs. başarısız olmamız için her şey bir araya geldi birde şöyle bir olay var doğru ya doğru rakiplerimiz bizden daha iyi kadro kurdu
Bu kadar etken bir araya gelince Ocak ayı geldiğinde büyük ihtimalle 8. 9. filan olacağız ortada ne yönetim kalır ne teknik ekip