Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boykotmuş hashtagmiş bilmemne bunları çoluk çocuk yapsın taraftarların yapacağı iş o değil
- digitur puştluk yapıyor
- seyirci yok kombine ve bilet geliri yok
- avrupa geliri allah kerim / daha az
- saçma bir vergi mevzusuyla zaten ebesinin şeyindeki euro ile yabancı getirmeyi zorlaştırdılar
bu sene gelirlerimiz 3te 1ine falan düşecek hala osuruktan şeyler için yönetime saldırma peşindesiniz biraz mevzuyu takip ederek olayın farkına varınız allah rızası için resmen klübümüz paralize edilmiş durumda malca para harcarsak ffpden yine yaptırım yiyip iyice patlarız
plan aşikar 5 ekime kadar gönderebileceklerini gönderip sonlara doğru (geçen seneki gibi !!!) kiralıklarla kadroyu tamamlamak
ama siz hash tag pound sign fln atarak adamların 2 ayağnı 1 pabuca sokun falcaodaki gibi
sonra bık bık etmeyin uefa tokat atınca
Ilk ay basak ve fbden 1 puan alip, avrupadan elenince cok para kazanmis oluruz rahat ol

Hem transfer yapılmıyor hem altyapıdan gençlere şans verilmiyor kafayı yemek üzereyim artık geçtim transferinden orta sahasından umarım bu yönetim bu teknik ekip sene sonunda yollarımızı ayırırız bu ne böyle her sene ayrı bir nane her sene farklı bir rezillik bir sene forvetsiz oyna bir yıl stopersiz oyna bir yıl orta sahanı sattığın için Donk'u orta saha kullan bu yıl ki bomba da orta sahasız oynamak

İşin transfer boyutundan filan geçtim kesinlikle bu plansızlık bu saçma hareketlerden nefret ettim artık bu yönetim ve teknik ekip umarım bir an önce gider o zaman oturur konuşuruz transfer yapmayı alt yapıdan çıkan gençleri değerlendirmeyi veya planlı bir takım kurmayı

Bunların yapacağı transfere de kuracağı takıma da, zaten bu kafayla sezona girersek Muslera'nın olmaması transferlerin yapılmamış olması orta sahasız sezona başlamamız seyircisiz olması maçların hücum hattında Belhanda-Arda-Feghouli-Falcao dörtlüsü olması vs. vs. başarısız olmamız için her şey bir araya geldi birde şöyle bir olay var doğru ya doğru rakiplerimiz bizden daha iyi kadro kurdu

Bu kadar etken bir araya gelince Ocak ayı geldiğinde büyük ihtimalle 8. 9. filan olacağız ortada ne yönetim kalır ne teknik ekip

Tolgay Arslan: "Fenerbahçe ile görüştük ve ayrılık kararı aldık. Takımdan alacağım var ama takım yeni yapılanmaya giderken ben de fedakarlık yaparak alacaklarımı bıraktım. Kalarak para almak gibi bir derdim yok. Ben futbol oynamak istiyorum." [Sözcü / Sercan Hamzaoğlu]

boykotmuş hashtagmiş bilmemne bunları çoluk çocuk yapsın taraftarların yapacağı iş o değil
- digitur puştluk yapıyor
- seyirci yok kombine ve bilet geliri yok
- avrupa geliri allah kerim / daha az
- saçma bir vergi mevzusuyla zaten ebesinin şeyindeki euro ile yabancı getirmeyi zorlaştırdılar
bu sene gelirlerimiz 3te 1ine falan düşecek hala osuruktan şeyler için yönetime saldırma peşindesiniz biraz mevzuyu takip ederek olayın farkına varınız allah rızası için resmen klübümüz paralize edilmiş durumda malca para harcarsak ffpden yine yaptırım yiyip iyice patlarız
plan aşikar 5 ekime kadar gönderebileceklerini gönderip sonlara doğru (geçen seneki gibi !!!) kiralıklarla kadroyu tamamlamak
ama siz hash tag pound sign fln atarak adamların 2 ayağnı 1 pabuca sokun falcaodaki gibi
sonra bık bık etmeyin uefa tokat atınca
Hashtagcilere cevabim

............Tolgay-A.Potuk
Feghouli-Belhanda-Arda
....................Falcao

3 bonservissiz oyuncuyla taş gibi takım kuruyoruz, 1.43 de cebimizde kalıyor.

logo_purple.png

Tolgayın yıllık 2.5 m eurodan 2 yıllık alacağını bırakacak hali yok fbde 5 m euro vermeyeceğine göre bir takımla anlaşmıştır 1-2 güne kokusu çıkar
5 milyon Euro'nun en az 4 milyonunu peşin almıştır.
Yada aynı parayı bir enayiden Garanti istemiştir.

Dünyada bunu bizden başka kabul edecek enayi Aklıma gelmiyor :(
Birde taraftara Çalım diye yutturmaya çalışır bu iş bilmezler

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Tolgay Arslan: "Fenerbahçe ile görüştük ve ayrılık kararı aldık. Takımdan alacağım var ama takım yeni yapılanmaya giderken ben de fedakarlık yaparak alacaklarımı bıraktım. Kalarak para almak gibi bir derdim yok. Ben futbol oynamak istiyorum." [Sözcü / Sercan Hamzaoğlu]

Koç Holdingten nafakası ödenir bunun

Transfer dönemi biter ortada ne transfer var ne orta saha

Abdürrahim Albayrak;

Galatasaray'da transfer bitmez, Fatih Terim takım içinden transfer sürprizi yapacak

Fatih Terim;

Bize Ocak ayına kadar müsaade etsinler

Ocak ayında Galatasaray ;

10. sırada

Buna inanir fenerliler.

Ilk ay basak ve fbden 1 puan alip, avrupadan elenince cok para kazanmis oluruz rahat ol

geçen sene o kadar transfer yaptık yine 1 puan aldık o takımlarla maçlarda
şu an alıp da takımın kalitesini bu takımlardan 4-6 p alacak seviyeye çekecek 1 adam söyle o zmn
millet colybaly gelsin cabazas gelsin diye kendini yırtıyor
ben de diyorum ki
kardeş
msjımda da yazdığı gibi istersen tekrar oku
adam satabiliyorsak sattıktan sonra almak daha iyi olur, yarın öbür gün stoperlerden birine iyi bir teklif gelirse ya da arablardan birine
o zmn eldeki 1.5 üstüne çıkabiliriz transfer için
şimdi ne plden adam kiralarsın ne de 1.5a alt düzeyin üstünde bi adam alırsın
biraz bekleyin
fixtür öyle gelmiş napalım
dediğim gibi 1 p almıştık ama pandemiden önce zirveye oynuyorduk
40 maçın ilk 3ü için ayakları pabuca mı daldıralım
europada da baküyle split gelmiş ondan da umudu kestiysen ztn sana kolay gelsin bu sezon

Fenerin mali bilançoları, borsa hareketleri vs ayrıntılı incelense neler neler çıkar ortaya.

Tolgay hiç bir yerden 2 m euro kazanamaz, 500 bin euro falan kazanır anca, 2 yılda 4 m euroya bırakacağına inanan varsa olmayan beyniyle mutluluklar.

Hem transfer yapılmıyor hem altyapıdan gençlere şans verilmiyor kafayı yemek üzereyim artık geçtim transferinden orta sahasından umarım bu yönetim bu teknik ekip sene sonunda yollarımızı ayırırız bu ne böyle her sene ayrı bir nane her sene farklı bir rezillik bir sene forvetsiz oyna bir yıl stopersiz oyna bir yıl orta sahanı sattığın için Donk'u orta saha kullan bu yıl ki bomba da orta sahasız oynamak

İşin transfer boyutundan filan geçtim kesinlikle bu plansızlık bu saçma hareketlerden nefret ettim artık bu yönetim ve teknik ekip umarım bir an önce gider o zaman oturur konuşuruz transfer yapmayı alt yapıdan çıkan gençleri değerlendirmeyi veya planlı bir takım kurmayı

Bunların yapacağı transfere de kuracağı takıma da, zaten bu kafayla sezona girersek Muslera'nın olmaması transferlerin yapılmamış olması orta sahasız sezona başlamamız seyircisiz olması maçların hücum hattında Belhanda-Arda-Feghouli-Falcao dörtlüsü olması vs. vs. başarısız olmamız için her şey bir araya geldi birde şöyle bir olay var doğru ya doğru rakiplerimiz bizden daha iyi kadro kurdu

Bu kadar etken bir araya gelince Ocak ayı geldiğinde büyük ihtimalle 8. 9. filan olacağız ortada ne yönetim kalır ne teknik ekip

Birileri de buna kılıf bulmaya çalışıyor. Yakın tarihin açık ara en rezil transferi Arda'yı yalamak için bile sıraya girenler var. Bu rezil adam gidene kadar takım boykot edilmeli, her mecrada gitmesi için baskı yapılmalı ve tepki gösterilmelidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt