Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahaya iyi veya kötü illa transfer yapılacak. Ama o zamana kadar ligde Fatih - Saracchi - Marcao - Emin - Omar - Donk - Taylan - Emre Kılınç - Arda Turan - Feghouli - Falcao 11'i ile çıkmalıyız. Diziliş de 4-2-3-1 olmalı. 4-3-3 falan aman diyeyim girmeyelim o toplara. Luyindama Hatay maçındaki haliyle Ahmet Çalık ile yarışır stoper bölgesinde. Donk da artık esas bölgesi olan ön liberoya dönmeli. Zaten en çok adama ihtiyacımız olan yer orası. Bir de elimizdeki tek 6 numarayı stoperde kullanmayalım.

Souza strootman nasil olur? Ikisi de bonservis ve kiralama yok gibi. Belhanda babel giderse kalite 10 aliriz guney amerikadan

Souza strootman nasil olur? Ikisi de bonservis ve kiralama yok gibi. Belhanda babel giderse kalite 10 aliriz guney amerikadan
Belhanda babel feg gitsin varsın desinler gençlerle oynayacaz para yok kabulumdur. 11 milyon euro çöpe gidiyor yazık.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mensah icin kayseri'den hala parayi tahsil edemeyen atletico madrid gidip genc stoperini süper lig'deki menemencilere kiralarken bizim ultra becerikli yönetimin herhangi bir baglantisi veya büyük takimlardan randevu alma kapasitesi yok herhalde.
Bak hicbir sey olmasa buyuk takimlarin potensiyelini boyle kiralarsin bjk yaptigi gibi

Ndiaye'yi flan almazlar herhalde ya kaç aydır onu mu bekliyoduk.

Bayern Münih alt yapısına bile alacağı veya almayı düşündüğü çocukların mevki mevki listesini geçen sene yapmıştır, izlemiştir. Biz lig başlamasına bir hafta kala orta sahası olmayan takımız. Yazıklar olsun size. İlk 11 yazamıyoruz. Pişmiş kelle gibi sırıtıp korona diyorlar daha.

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olacakları söyleyeyim. Belhanda %90 takımda kalıcak. Babel'in sözleşmesini transferin bitimine bir iki hafta kala ffp kılıfına uydurmak için 2 milyon euro karşılığında falan fesih ederiz. 3,500 m euro ile de transferin son haftası 6 ve 8 numara kiralarız.

Yeni sezonda kadro %80 böyle olucak

Fatih
Omar Bos Marcao Sarrachi
xx xx
Feghouli Arda Emre
Falcao

Bu ileri dörtüyle şampiyon olmamız maalesef çok zor. Fener ve Trabzon bizden bir adım önde. Ben yeni sezondan umudu kestim, size de fazla umutlu olmamanızı tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt