Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DIGlU3CVwAADcj4.jpg

üstat
adami cok daha iyi anliyoruz bugun. 2017'de formasyon onemli degil diyen adamdi turk futbolu bu adama hazir degildi. basin bile bu adam ne diyo annk diyodu. bugunde hazir degil aslindada iste.
kacan balik buyuk.

adami cok daha iyi anliyoruz bugun. 2017'de formasyon onemli degil diyen adamdi turk futbolu bu adama hazir degildi. basin bile bu adam ne diyo annk diyodu. bugunde hazir degil aslindada iste.
kacan balik buyuk.

bizden sonra iş yapar demiştim ama şimdilik kariyeri bok gibi gidiyor.

juve'de pirlo kovulursa takımın başına geçer belki.

Il #Galatasaray di #Terim punta #Nainggolan: l'#Inter dovrebbe tenerlo

#CMITmercato https://t.co/VhEIYG0qUp

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Türk portalı 'Fotomac'ın haberine göre :asd:

bizden sonra iş yapar demiştim ama şimdilik kariyeri bok gibi gidiyor.

juve'de pirlo kovulursa takımın başına geçer belki.
banada oyle gibi gelmisdide iste juve'de assistant olmasi belki en dogru secimidir bidaha td olur ilerdeki zamanda iyi bir is yaparsa juvede.
ama dusunceleri ve futbol anlayisini cok begeniyorum.

Liverpool,city fln en büyük takımların taraftarları ne yapıyor acaba senede 1-2 adam alıyolar onuda erkenden açıklıyorlar,hiç heyecanlı değil birde bize bak her sene 20 transfer:)

Birşey varmı diye baktım, hep bir umut gelip bakıyorum ama birşey yok yine. Neyse daha ekime çok var...

beşiktaş'ın antalya maçı özetini izledim. hasiç iyi görünüyor.

beşiktaş bunun menajerine ciddi para vermişti ama boş adam değil gibi duruyor.

Liverpool,city fln en büyük takımların taraftarları ne yapıyor acaba senede 1-2 adam alıyolar onuda erkenden açıklıyorlar,hiç heyecanlı değil birde bize bak her sene 20 transfer:)
onlar futbol kulubu cunku alt yapilari var strateji belirliyorlar elindeki adamlari acaba nerde nasil gelistirebiliriz diye dusunuyorlar
bizim hoca yonetim transfer odakli xd
tabi taraftarida oyle. dedikodu seven bir milletiz sabirsiz bir milletiz bunlar hepsi etken.

bonservisi elinde oyuncularla ilgilenmek icin neyi bekliyorlar acaba?

ryan fraser, daler kuzyaev, jordon ibe ve andrija zivkovic gibi bonservisi elinde olan oyuncular var.

Transfer yapamıcaz belli bu sene iddaamızda yok belli bari eldeki falcao belhanda feghouli babel gibi yüksek maliyetli oyuncuları gönderek en azından başarısızlık daha az koyar

Anlaşılan isim mesut özil olabilirmi ? Eside koyu galatasaraylı . Londrada yaşıyor arsenalde kurtulma peşinde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt