Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adım bile atamiyor derken terim mı dedi gomisi satın beni Avrupa'da ve ligde forvetsiz bırakın sonra da son gün diagne danasina gömün diye? Adam basın toplantisinda iki forvet istiyorum dedi acık acık erenin üstüne aldılar mı? Banega istedi adamın gidip elindekini de satmadilar mı. Sürekli klube hakaret hocaya hakaret edenlerle aynı hafta plaket verip boy boy fotoğraf cektirmediler mı? Hoca istifanın eşiğine gelmedi mi?
Gomis savunacak kadar dusmusunuz goruyorumda yazik gunah. Hala super kupadaki penaltidan sonra o gulusunu unutmadim ben belki siz unutmusunuzdur. Iyikide yolladik iyi oldu. Yollamayip napacaklardi acaba?
Yonetim dedigin boyle olacak iste hocanin sinirlarini belirleyecek ama sonra hocada kusuyo triplere giriyor iste sacma sapan. Simdide cekiniyorlar. Tekmeyi at iste adama olmiyacak bu adamla belli. Yonetimin amatorlugu burdan belli oluyor zaten.
Mitro ve Diagne iki forvet sayabildigim kadar, evet aldilar ve mantiksizdi. Eren'de o sezon aldi basini gidiyodu birden sorunlar cikti hala nedir ne degildir cozemedik ama eminim Fatih Terimin bundada sucu yoktur. Ha allahdan Eren ve Omer gibi topculardan verimde alabildi Fatih Terim yinede az hocalik yapiyor.
26 tane oyuncu alinmis su kulube hala bitane position kesin degil kadroda kemik yok bu iki senede olan kemigi bozan Terim ayni zamanda yeni kemik kadro kuramayanda Terim.
Neyse allahdan sezon sonu gidecek gibi duruyo da belki onumuze bakacak duruma maclari izleyecek duruma geliriz yine. 2-3 senedir kulubde ilerleme yok sadece gerilme var. Bu da eminim sana kalsa Terimin parmaga yoktur becereksizlikler alakasi yoktur varsa olsa Albayrakdadir.

Takımın biri on numara olmak üzere en az 3 orta sahaya ihtiyacı var
20200905_195133.webp

Bizim senelik takım bütçemiz 40 milyon euro olacak bu sene adamlar 18 yaşındaki topçuya tekte veriyolar o parayı acilen değişim olmalı

Bize birtane okuma yazma bilmeyen , çiğ etle beslenen, evde karanlık da oturan köpek gibi press yapan bir orta saha ile her akşam Fransız restaurantında pahalı şarap yudumlayan iq'su 150nin üstünde , sabahları croissant yeyip taze sıkılmış portakal suyu içen ,ince paslar atan bir orta saha lazim.

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

orta saha hariç diğer tüm özellikler bende mevcut hocam uyarmı :)

Fabio silva fena wonderkid fmde dünyanın en iyi forvetlerinden oluyordu

Bu elemanın bazı söyledikleri alenen yalan/yanlış.

Fener borçlarını TLye çevirdi dedi Ali Koç geldiğinde. Koç daha geçen bankalar borcu TLye çevirmiyor demişti.

Sözleşmelerde yerlilerde sabit kurdan yapılıyor sözleşme, bunda bir hata yok.

Yabancıların ise bunu kabul etme ihtimali yok, tamamen algı oluşturuyor paralı kalem olduğu için.

ne demek yani
aldıkları yabancı topçulara lira mı verecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt