- 12 Temmuz 2009
- 60.913
- 24.282
- 3.138
Gomis savunacak kadar dusmusunuz goruyorumda yazik gunah. Hala super kupadaki penaltidan sonra o gulusunu unutmadim ben belki siz unutmusunuzdur. Iyikide yolladik iyi oldu. Yollamayip napacaklardi acaba?adım bile atamiyor derken terim mı dedi gomisi satın beni Avrupa'da ve ligde forvetsiz bırakın sonra da son gün diagne danasina gömün diye? Adam basın toplantisinda iki forvet istiyorum dedi acık acık erenin üstüne aldılar mı? Banega istedi adamın gidip elindekini de satmadilar mı. Sürekli klube hakaret hocaya hakaret edenlerle aynı hafta plaket verip boy boy fotoğraf cektirmediler mı? Hoca istifanın eşiğine gelmedi mi?
Yonetim dedigin boyle olacak iste hocanin sinirlarini belirleyecek ama sonra hocada kusuyo triplere giriyor iste sacma sapan. Simdide cekiniyorlar. Tekmeyi at iste adama olmiyacak bu adamla belli. Yonetimin amatorlugu burdan belli oluyor zaten.
Mitro ve Diagne iki forvet sayabildigim kadar, evet aldilar ve mantiksizdi. Eren'de o sezon aldi basini gidiyodu birden sorunlar cikti hala nedir ne degildir cozemedik ama eminim Fatih Terimin bundada sucu yoktur. Ha allahdan Eren ve Omer gibi topculardan verimde alabildi Fatih Terim yinede az hocalik yapiyor.
26 tane oyuncu alinmis su kulube hala bitane position kesin degil kadroda kemik yok bu iki senede olan kemigi bozan Terim ayni zamanda yeni kemik kadro kuramayanda Terim.
Neyse allahdan sezon sonu gidecek gibi duruyo da belki onumuze bakacak duruma maclari izleyecek duruma geliriz yine. 2-3 senedir kulubde ilerleme yok sadece gerilme var. Bu da eminim sana kalsa Terimin parmaga yoktur becereksizlikler alakasi yoktur varsa olsa Albayrakdadir.