Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D93C4E78-3C62-4782-9090-BB919790B80B.webp

Menerbahçem uefa cup alacak

Arabada motor yok , yarış pistine gidiyoruz.
Böyle ustanın a

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Yalnız taraftar falcaoyu nelerden sonra o kadar istedi.Takip etmeler beğenmeler Monaco seferleri servis edilen yanak yanağa fotolar yani biz istemedik zaten kulüp istiyordu falcaoyu.Biz istemedik derken taraftar baskısıyla yapılmadı zaten yapilacakti
Ben daha taraftarin alt yapi tesisi kuralim, fogru duzgun scouting ekibi kuralim, pilot takim alalim diye yangin yaptigini gormedim. Nerede abuk sabuk oyuncular var orada yangin var. ondan sonra kulup bu halde nasip olmasini bekliyoruz ki

Yalnız taraftar falcaoyu nelerden sonra o kadar istedi.Takip etmeler beğenmeler Monaco seferleri servis edilen yanak yanağa fotolar yani biz istemedik zaten kulüp istiyordu falcaoyu.Biz istemedik derken taraftar baskısıyla yapılmadı zaten yapilacakti
Aynen falcao işi ciddileşene kadsr kimse falcao falan beklemiyordu burada daha çok samatta nöbeti tutuluyordu

abi bunlari nasi yaziyon mesela tv izlerken dur lan ft gorursun sen diyerek sinirli sinirli foruma girip agresifce tusluyorsun gibi dusunuyorum :p

Klavye arkasindan yazmanin verdigi ozguvenle yaziyor,Fatih Terim'in karsisina koy kekelemekten konusamaz kamil,taraftara acik idmana git,protesto et desen yemez,tribune git bagir desen yemez,bunun gibiler anca klavye arkasindan sallar fare gibi saklandiklari yerden

Nainggolan işi ciddi galiba ama grlmesin bizim ligin temposunda ezilir, fizik olarak da yeterli değil aytaç daha iyi olur

Yönetici beceriksizliğinin yanında , ben taraftarın da rolü olduğuna inanıyorum.
Taraftara kalsa , Gomis gelsin , falcao gelsin , drogba gelsin vs vs.
Sörlothu geçen sene biz alsak , bu kim yav derdi taraftarın yarısı.
Düsünsene Apo falcao ile anlasamadik onun yerine sörlothu aldik deseydi ne olurdu:) kiyamet kopardi

Bunlar nayingolanın anca formasini alirlar.

Gecen sene falcao yerine sörtloth,nzonzi yerine moder,onyekuru yerine jakub,seri yerine mensah,lemina yerine colibaly gelseydi apo linc edilirdi forum yangin yerine dönerdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt