Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 21.722
- 16.189
- 2.228
Rijkaard dönemiydi galiba.En son ne zaman avrupa ligi gruplara kalmisiz bilen var mi?
Dinamo Bükres, Sturm Graz falan vardi grubumuzda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rijkaard dönemiydi galiba.En son ne zaman avrupa ligi gruplara kalmisiz bilen var mi?
Bunlar paylaşmış böyle, transfermarkt'a işlemeyen bi özel turnuva falan olmuştur belkiO sayılar paylaşıldığında 78 maçı vardı Gomisin, yeni 80 oldu.
Bir yerde kolpalık var ama anlamadım.
Bunlar paylaşmış böyle, transfermarkt'a işlemeyen bi özel turnuva falan olmuştur belki Ekli dosyayı görüntüle 91749
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yerine birini getirmek için ne kdr harcadın ahb.niye verelim ki anlamadım
bir oyuncu 5 ay önce klübe transfer olduktan sonra neden daha fazla para ister
dehlemekle iyi yaptık
Yoo
sabahtan akşama paraya boğuyorlardır onu araplar, buna tapan falan da vardır orda. herif makine gibigomis orda istiyo mu acaba para gol atiyorum ucretimi artirin diye
Çatne = 30 gol
Gomis 29 gol
30>29
ulan biz bu adamı nasıl kaçırdık. profesyonellik ve istikrar abidesiBafetimbi Gomis, Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra 87 maçta 73 gol ve 14 asistlik performans gösterdi.
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yerine birini getirmek için ne kdr harcadın ahb.
ve gelenlerin hepsi toplam da kaç gol attılar
evt satarsın adamı vermezsin o parayı, ama yerine de adam akıllı birini getirirsin yaw. biz satmadan yerine getireceğimizi bulmak yerine sattıktan sonra kimi alalım hesaplarına giriyoruz.