Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O sayılar paylaşıldığında 78 maçı vardı Gomisin, yeni 80 oldu.

Bir yerde kolpalık var ama anlamadım.
Bunlar paylaşmış böyle, transfermarkt'a işlemeyen bi özel turnuva falan olmuştur belki
20200901_163954.webp

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün Falco beyzademizin bize transfer oldugu günün yil dönümüymüs herhalde.

niye verelim ki anlamadım

bir oyuncu 5 ay önce klübe transfer olduktan sonra neden daha fazla para ister

dehlemekle iyi yaptık
yerine birini getirmek için ne kdr harcadın ahb.

ve gelenlerin hepsi toplam da kaç gol attılar

evt satarsın adamı vermezsin o parayı, ama yerine de adam akıllı birini getirirsin yaw. biz satmadan yerine getireceğimizi bulmak yerine sattıktan sonra kimi alalım hesaplarına giriyoruz.

gomis orda istiyo mu acaba para gol atiyorum ucretimi artirin diye

Bu transfermarkt %100 dogru vermiyor gibi, ozellikle eski futbolculari. Birinde bizim eski oyuncu Felipe'yi merak etmistim. Adamin kariyeri boyunca 149 mac gosteriyor. Hatirladigim bu adam 35 yasina kadar oynadi. 149 mac yapmasi imkansiz

Benim mesai bitecek bu saat olmuş hala bir kıpırtı bir tıkırtı yok!:mad:

yerine birini getirmek için ne kdr harcadın ahb.

ve gelenlerin hepsi toplam da kaç gol attılar

evt satarsın adamı vermezsin o parayı, ama yerine de adam akıllı birini getirirsin yaw. biz satmadan yerine getireceğimizi bulmak yerine sattıktan sonra kimi alalım hesaplarına giriyoruz.

napayım yani yerine birini bulamayız diye her para istediğinde verelim kasayı boşaltsın o zmn
gittiği sezon da şamp olduk ztn o yüzden çok etkilendiğimiz söylenemez
ama falcoada güzel bir gol yedik bunu da kaboul etmeli

Geçen sene de forvet çok gecikmişti. "Falcao gelse bile istifa etsinler" deniyordu. Falcao geldi her şey unutuldu.

Bu seneyle ilgili en büyük korkum bahsi geçen kariyeri düşüşte ama isimli oyunculara sıfır bonservis yüksek maaş basmak. Mata'dır, Khedira'dır. Kulübünden bonservisini alacak böyle bir yüksek profil kabusum olur resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt