Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olm yoldan geçen adamla transfer markette free agent listesinde her gördüğünüz adamı yazdınız 3 haftadır
BADOU mu sorun oldu... :puhaha:
Badounun ekimize duhul etmesinden memnun olduğunu düşünmekteyim ahb.

gayet faydalı 1 transfer yapmış olabiliriz. tabi Dos transferini de görmemiz lzm

donk'un 500 bin küsür aldigi yerde yaninda ndiayeyi 2.5a oynatirsaniz helal valla

hasan hüseyin acar'dan daha kötü transfer ndiaye.

Screenshot_2020-09-06-00-46-57-125_com.google.android.youtube.jpg

bunların 3 isim alma ihtimali yok ndiayeyi önden açıklarlar diğer 2liden birini alır diğerinden vazgeçerler

Benassi banko olacak bence , hoca halletmiştir.Ama çok büyük risk hadi hayırlısı kumar oynuyoruz resmen.Nainggollan gelse de bari rahat etsek

Hadi hoca tempo istiyor diyelim ondan badou ya onay verdi diyelim. Lan adam 30 yaşına geldi temposu kalmamış geçen sene gördük. Adamın en verimli çağında ekmeğini de kaymağını da biz yedik zaten. Hala neyin kafasını yaşıyor hocam cidden anlamıyorum ya
makul bir ücrete gelecek olması ve asıl gelmesi gereken 2 orta saha transferi gelmezse en azından elimde ndiaye olsun diyerek onaylamış olabilir. transferler gelirse rotasyon oyuncusu olarak kullanır.

yoksa bunamadı heralde hoca, geçen sezon istemediği adamı şimdi niye onaylasın.

Yav adam sampıyonluk periyodunda oynatmadı ndiayeyi donku oynatı ya suan bunların kımseyi alamayacagını anladı da kabul etti ya da rotasyona alındı.

forum trol dolmus. belhandayı oven mi ararsın, terim iyi td diyen mi ararsın, melo geri donsun diyen mi ararsın. millet sıkıntıdan kendini komiklige vurmus.
en komiklerini unutmuşsun fatih terimden daha iyi futboldan anladığını sanan bi acınası cahil güruh var ben onlara bitiyorum ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt