Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.165
- 102.253
- 5.238
P gibiHayatı Belhanda gibi yaşamanın formülü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
P gibiHayatı Belhanda gibi yaşamanın formülü
Nzonzi les topcu ispanyada fransa milli takiminda oynamadi adam 2.ligten bize geldi bizim takimda super kadro planlamasi ve muthis bir sistem vardi bu takimda nasil basarili olamadi yeteneksiz adamGeçen sene bizde ki nzonzi çöpünü savunan da var forumda. Sonra Selçuk leşi neden gölge gibi dolaşıyor diye sovüyordunuz kaç yıldır. Adam in oynadığı 2 iyi mac yok yarım sezonda neymiş nzonzi iyi topcuymus geçiniz.
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fener UEFA kupasina benzer bir kupayi sonunda kazanabildigi ve şeytanın bacağını kırdığı için seremonide şeytan varmış diyorlar
Ben de kupayı neden Rıdvan veriyor diyordum.
Bu Galatasaraylı ise ben net fenerliyim. Kimse cimbomluyum diye dolanmasın bu saatten sonra.
herifin koleksiyona bak
Gözyaşlarım sel oldu. Helal olsun.
herifin koleksiyona bak
herifin koleksiyona bak
Anasını bacısını bırakmaz bizim ligin.Bügün getir rakip takım taraftarı stresten uyuyamaz geceEkli dosyayı görüntüle 92582Naingollan ve Seri karşılaştırması. Nainggolan napmış öyle. İtalya gibi sert bir ligde 7.21 gibi çok yüksek puan yakalamış. Bizim ligi donunda sallar
Muazzam. Kardesimizin tweetini likelayim.
Ek olarak çok hırslı bir oyuncu aynı Melo gibi. Bu stili takıma da sirayet ettirebilir.Anasını bacısını bırakmaz bizim ligin.Bügün getir rakip takım taraftarı stresten uyuyamaz gece
Kimse hayir demezde bu capsiz yonetim alamaz umutlanmaya gerek yok
Bu oyuncu istenmez mi? Kariyerinin puan ortalaması 7'nin üzerinde. Sag ayagı bile ligin üstünde
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi