Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3. forvet olarak önü acayip açıldı Ali Yavuz'un. Her maç oynar artık. Önü çok açık gerçekten.
Ee kupada falan oynar artık adem olunca süre alabilecek miydi ali.Zaten 19 yaşındaki çocuk her maç oynasın diye kadroda tutulmuyor kupada oynatirsin kopan maçlarda ademi değil Ali yavuzu sokarsın bunun için kadroda tutuluyor.

Hayir forvet oynayabilen kanat. 40 yilin basi katki verebilen yerli bulduk onu da keyfi olarak yollicaz he oldu. Ayrica ademle 442 falan oynanir gayet iyi topcu gonderilmesi sacmalik
Adam 29 maç santrafor çıkmış 9 maç kanat çıkmış santrafor değil de kanat demenin nedeni nedir benim özetlerini baktigim alt yaş maclaronin neredeyse hepsinde santrafor oynamis

Hem gençler oynasın diyip hem de 34 luk dedelere dilenmek de ne bileyim bir de 3.santrafor olarak

xhaka gelirse Türkiye'ye ve üstelik bize her maç sarı veya kırmızısı banko olur. tam dengesiz kasap.

Ya ne xhakası abi şakamısınız kara kaşına kara gözüne mi verecekler adamı sana

Adam 29 maç santrafor çıkmış 9 maç kanat çıkmış santrafor değil de kanat demenin nedeni nedir benim özetlerini baktigim alt yaş maclaronin neredeyse hepsinde santrafor oynamis
Bitiriciligi dusuk patlayici gucu hizi mizi var birkac mac izledim hepsinde kanat oynuyodu gecen sene kanada daha uygun

Ee kupada falan oynar artık adem olunca süre alabilecek miydi ali.Zaten 19 yaşındaki çocuk her maç oynasın diye kadroda tutulmuyor kupada oynatirsin kopan maçlarda ademi değil Ali yavuzu sokarsın bunun için kadroda tutuluyor.
Ben de öyle düşünüyorum ama oynamayacağını biliyoruz maalesef. Belki TR kupasında bazen oynar. Gerçi bu yıl onunda oynanmama ihtimali varmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt