Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Adem den 1m euro koparabilirsek guzel iş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adem ayrılma talebinde bulunmuş deniliyor.
Cok guzel dedin adminim. Ama nerde bu dedigini yapacak yönetici ve para??Kisaca suan aradigimiz oyuncu degil kesinlikle orta saha icin, sirf hava toplarinda iyi diye oyuncu alinmaz cunku bizim orta saha diye birsey yok ve oraya hizli, oyunun iki yonunu oynamasini bilen ve pas trafigini saglayacak kaliteli ayaklar lazim. Okay da bu ozellikler yok.
Gecen yil da falcao andone vardi gercigitmesi kendi adına mantıklı
diagne falcao derken forma sansı azaldı gecen seneye göre
bizde düşük maaş alıyor anadolu kulupleri daha fazla verir
bizim için belhanda neyse arsenal için de xhaka o
Adem, Falcao ile Diagne'ye bakıp, bunların 60 milyon kazandığı yerdr ben 4 milyon alıyorum deyip böyle adalete sokayım diyerek gitmek istemiş olabilir zira bazıları götüm ağrıyor diye yatarken kendisi yiğitçe maçlarda ekibimizin gollerine imza atıyordu.
cagne yoktuGecen yil da falcao adem vardi gerci
Dün gece evren agzindan kacirdi Okay’i hatta yuzunun rengi falan degisti eyvah ben naptim diye
Andone dicektimcagne yoktu
Aynen omar halen problem. Kerem 1-2 güne cikarOmar ile Kerem'in lisansı çıkmadı galiba yenilerden
Isimli oyuncu olmasina gerek yok, gitsinler Norvec'ten , Danimarka'dan veya Balkan ulkelerinden ucuza bir kac oyuncu getirsinler bizim aradigimiz profile uygun olmasi kaydiyla. En azindan birseyleri deniyorlar derim.Cok guzel dedin adminim. Ama nerde bu dedigini yapacak yönetici ve para??
Kimdir necidir bilmem, ancak Okay’ın ismini erken vermiş
muthis 2 topcubizim için belhanda neyse arsenal için de xhaka o