Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Okay her ne kadar aradığımız orta saha olduğuna inanmasam da mevcut şartlarda reddedebileceğimiz bir transfer mi ? bence değil

Takımda defansif orta saha olarak Okay gelmez ise ya Donk ya Taylan oynayacak, Donk artık stoper oynamak için bile yetersiz ki orta saha oynaması teklif bile edilemez Taylan çalışkandır iyidir eyvallah da tackle becerisi 0 resmen orta sahayı tutması pozisyon bilgisi defansif özelliklerine değinmiyorum bile

Tutup Fatih Terim Abdüssamed veya Bartuğ'u oynatmayacağına göre bence Okay transferi kötü sayılmaz

etobo için sponsor hastanede sağlık kontolünden geçtiği duyumları var bakalım

Bu Okay'i neden begeniyorsunuz biri anlatabilir mi? Hangi ozelligi cok guzel mesela? (...)
Bu:
pasaport-shutter_16_9_1555563819-390x216.webp

Transfer Istihbarat Şefi

Etebo imbula tipi orta saha diye biliyorum çalım yeteneği olan tempolu bir 8 olarak aklımda kalmış

Stoke City'nin geçen sezon Getafe'ye kiraladığı Oghenekaro Etebo iddiası var. Oyuncu sakatlık nedeniyle sezonu kapatmış ve hala sakat görünüyor.

Simdi inandim habere. Biz bu topcuyu aliriz

Adam orada koca bir sezonda 3-4 mac oynadi ve biz yine ayni takima kiralayacagiz ha. Bari ligin ilk yaridaki maclarin 70% oynamazsa devre arasinda geri cagirma hakkimiz olsun diyecegim de bu yonetim ile imkansiz.
Almeria'nın bu menajere bir yerlerden borcu vardır belki. Borçtan düşmek için alıyorlardır. Oynatmadıkları adamı kiralamanın başka bir açıklaması olamaz.

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bir de bunun sakatlık sonrası form tutmasını bekleyeceğiz. Sahi biz en son ne zaman planlı bir şekilde transfer çalışması yaptık

Etebo'ya yeni Essien yakıştırması yapılan forum mesajı yok da atılan tweet de mi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt