Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osmanlıdan beridir hücum etmeyi severiz biz murpy.

bu yüzden seri gibi derli toplu adam yerine etebo gibi savruk dikine giden adamı daha fazla severiz.

bu adam geldikten sonra iyi izlemek lzm forumu, seriden iyi oyuncu diyenler türeyecektir çünkü
Ömer Bayram ile ikisi oynarsa enerji patlaması yaşatabilirler. Birçok maçta da kafaları öne eğik koşarken duvara çarpar gibi rakiplere çarpmalarına denk gelir, gülünç anlar yaşarız :)

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feghouli gitmeyecekse eğer, ve söylenildiği gibi 1 kanat oyuncusu alınacaksa, muhtemelen bu sol kanata alınacaktır. sivastan gelen emre de hamle oyuncusu olarak kulübedeki yerini alır.

Bize etebo eziklere samuel kalu. Cok ayip ettim davilla. Gerci muhtemelen bizim futbol cahilleri istememiştir sekidika var diye. Ligin icinden gecer kalu malesef

şimdi ben okudum araştırdım gençler..

bu çocuğun Stoke'dan ayrılarak Getafe'ye gitme sebebi şu.

Bi milli maç sonrası geliyor hoca basına diyor ki Etebo sakat, U23 maçına çıkartıyor.
Etebo da twitter'da bi taraftarın "neden oynamıyon hacım, sakat mısın, sana ihtiyacımız var" sorusuna, "sakat değilim" diye cevap veriyor.
Menejerle arası bozuk.

Getafe'ye gidiyor. orda oynarken babası ölüyor, Nijerya'ya gidiyor, sonra da pandemi nedeniyle İspanya'ya geri dönemiyor.

Olay bu.

Etebo Karo
Nijeryalı1,76
24 yaşında
Okuma yazması yok.
Kelime haznesi 30 kelimeden oluşuyor
Doğduğu yeri bilmiyor.
Evinde ışık yakmıyor.
14 Kardeşi var hepsi it kopuk.
Hobisi rakip orta sahaların kafatasından şarap içmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt