- 1 Şubat 2009
- 25.081
- 25.256
- 3.468
Linderoth'un en azından bir gururu vardı. Bi sakatlandı 8 yıl dönmedi. Aslanım benim.Kolombiyalı Linderoth kaç maça kenara işaret yapar sizce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Linderoth'un en azından bir gururu vardı. Bi sakatlandı 8 yıl dönmedi. Aslanım benim.Kolombiyalı Linderoth kaç maça kenara işaret yapar sizce
Hangi profesyoneller, apo mu?Renktas transfer konusu abartiliyor, zaten topcular gelecek onemli olan takimin motivasyonu ve hazir olup olmamasi
Mac da olmadigi icin taraftar saracak bir yer ariyor her sene ayni hikaye, hep yonetimler hatali aslinda burada taraftarin hatali oldugunu kabul etmek gerekiyor. Beklemesini bilmiyorlar isi profesyonellerden daha iyi bildiklerini zannediyorlar.
Sakat kalacagi sure boyunca banlayin beniKolombiyalı Linderoth kaç maça kenara işaret yapar sizce
Lan zaten ortalama o kadar süre banlıyorum seni.Sakat kaldigi sure boyunca banlayin beni
O kadar iddialiyim ki sakatlanmaz
Ticari zekasinin butun forumdakilerden daha iyi oldugu kesinHangi profesyoneller, apo mu?
Bende biliyorum trolluk yapıyorum akşam akşam forumun deyimiyle yangın tek mesajımı göremezsin amacın ne olduğu belli 1.kalite adamlar alınmak isteniyor her sene ayrı terane forumda yangın yapılır transfer olunur sonra susulur fb nin yaptığı gibi 2.3. Sınıf topcu peşinde değiliz ki transfer erken bitsin.Renktas transfer konusu abartiliyor, zaten topcular gelecek onemli olan takimin motivasyonu ve hazir olup olmamasi
Mac da olmadigi icin taraftar saracak bir yer ariyor her sene ayni hikaye, hep yonetimler hatali aslinda burada taraftarin hatali oldugunu kabul etmek gerekiyor. Beklemesini bilmiyorlar isi profesyonellerden daha iyi bildiklerini zannediyorlar.
Murillo sağlak, Luyindama dır oMurillo gelirse Marcao gidici
Diagne de magnede defalarca gördük o ticari zekasınıTicari zekasinin butun forumdakilerden daha iyi oldugu kesin
Serefsiz yav. Gecen mustafa cengiz bunun sorusuna cevap vermeyince it gibi havlamaya basladiBu lavuk fenerlimi öve öve bitiremiyo fener transferlerini
DursunsporluBu lavuk fenerlimi öve öve bitiremiyo fener transferlerini
Olm sana saplarım 20 maça Ademle çıktık 5 maçta Akbaba falan vardı.Gecen seneki sorun ilk yari terimdi. Ideal kadroyu bulmakta cok zorlandi, agir bir takim vardi. Takima nester vuramadi bir turlu. Forvet sorunumuz yoktu gecen sezon.
Magne diye bir topcumuz yokDiagne de magnede defalarca gördük o ticari zekasını