Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
stefan johansen tr ligi kapasitesinde iş yapar diye inanıyorum.En azından ortasahamızdaki aklı çalışan oyuncu eksiğimizi kapatır.Babel takaslı ve yanına da dinamik bir ortasaha gelirse lig kapasitesini rahat kaldırırız

Konuşursa bir anda herkese sövmeye başlayabilir.

İlk mağlubiyette sinirlenip herkese saydıracaktır.
hiçbir hakkı yok.

kendi transfer kuklaları dışında yönetimden hiçkimseye saydırmaya hakkı yok, ayrıca haddi de değil. çok sevdiği ardasını bile tükürdüğünü yalayıp kabul etti başkan. kabul ettirdi daha doğrusu.

boş yapmayı bırakıp doğru düzgün transfer ekibi alsın yanına. laf söz dinleyen değilde gerçekten faydalı olacak yardımcı hocalarla çalışsın.

Rodop yönetim tetikçisi kötü niyetli bir adam. Orta sahada en az 2 oyuncu eksiği olduğunu gayet iyi biliyor ama boş yapıyor işte. Kim var ki orta sahada morali bozulacak? Hem oyuncu transfer ediliyor diye morali bozulan topcu mu olur, o zaman yol ver gitsin.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hiçbir hakkı yok.

kendi transfer kuklaları dışında yönetimden hiçkimseye saydırmaya hakkı yok, ayrıca haddi de değil. çok sevdiği ardasını bile tükürdüğünü yalayıp kabul etti başkan. kabul ettirdi daha doğrusu.

boş yapmayı bırakıp doğru düzgün transfer ekibi alsın yanına. laf söz dinleyen değilde gerçekten faydalı olacak yardımcı hocalarla çalışsın.
boş lafı bırakalım transfer yönetimin işidir. şükrü az biraz ilgilidir o kadar.

yönetimin içine nasıl karışsın herif neyi eleştireceğinizi şaşırıyosunuz bazen gerçekten. bjk transfer yapamıyo diye sergeni eleştiren duymadım hiç valla iyice zıvanadan çıktı bu iş

hiçbir hakkı yok.

He canım he. Transfer ekibini de gitsin kendisi seçsin he. Hocaya nerden sallasam diye şaşırıp saçmalamanın sınırlarını zorluyorsunuz artık.
Yönetim kimseyi satamasın, 2.5 milyon euro çıkış maddesi olan Kaan Ayhan'ı istesin alamasınlar, anlaştık dedikleri MHY'yi rakibine kaptırsınlar, Mensah'ı istesin onu da elektrik borcunu bile ödeyemeyen takıma kaptırsınlar, 19 yaşında A takımda 12 maç oynamış herifi bile almayı beceremesinler, sonra da Fatih Hoca yoooaaavvv. Yav he yav he. Siz varya, iflah olmazsınız.

adam her fırsatta yönetime laf sokuyor transferde ne alabiliyosunuz ne satabiliyosunuz diyor imalı imalı ama yine suçlu fatih terim yok yaw

Babel'in sözleşmesinde 25 maç oynarsa zaten otomatik uzama söz konusu 2+1.O yüzden bu sene Babel takımda olmaz,olsa da belli maçın üzerine çıkamaz diye düşünüyorum.
Temennimiz olmaması yönünde ama işi inada bindirip yattığı yerden para alma hevesi de güdebilir. Alınırken de Euro 2020 için kasacağı öngörülüyordu lakin ters tepti. İnşallah gider.

Futbolcu satmasını beceremeyen yönetimden iyi transfer beklemek zaten büyük hata.

Şu düştüğümüz duruma bak anca premier ligden düşen takımların orta sahasını alabiliyoruz ya da monaco marsilya s.etienne gibi takımlar üzerlerine iki transfer yapınca onlarda boşa çıkan oyuncuları. Ciddi ciddi Türk futbolu inanılmaz bir düşüşte.

Yönetimin basiretsizliği bizleri de ehven-i şer'e mecbur ediyor. Sırf Babel gitsin diye Johansen'e razı edilmesi, 3 senedir top oynamayan Arda'nın ilk 11'e yazılması ise yine bunun getirisi sanırım.

boş lafı bırakalım transfer yönetimin işidir. şükrü az biraz ilgilidir o kadar.

yönetimin içine nasıl karışsın herif neyi eleştireceğinizi şaşırıyosunuz bazen gerçekten. bjk transfer yapamıyo diye sergeni eleştiren duymadım hiç valla iyice zıvanadan çıktı bu iş
Boş yapma. Bugün transferin başında olan adam Abdürrahim. Hocanın adamı. Sergen ya da diğer hocaların bu şekilde bir imkani yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt