Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
malesef Galatasarayimiza yakışmayacak yöneticiler tarafından yonetiliyoruz.Allah bizlere Galatasarayın büyüklüğüne yakışır amacı kendi reklamını yapmak veya ihale almak değil Galatasarayı daha iyi yerlere getirmek olan yöneticiler nasip eder

nevzat gibiler nasıl yorumcu oluyor merak ediyorum

Yok o bir efsane şimdi gelip kestane olmasın. Böyle hep en iyi şekilde hatırlayalım.

Adam kaptan olarak Palmeirası şampiyon yaptı. Kendine çok iyi bakan nadir Brezilyalılardan, tam bir profesyonel. Çok yanlış iş ettik adamı tekrar İtalyaya yollayarak. Dursun salağı onu harcamasaydı bugün orta saha problemimiz yoktu.

Messi City' den 250 milyon Euro imza parası.ve yıllık 100 milyon Euro maaş alacakmış. Vay vay vay . Bunlar nasıl paralar lan. Yuh yuh.
imza orası çıkış maddesi için kendi bonservisini alacak. Nasıl bir ffp varsa imza parası 250 milyon euro verebiliyorsun ama bonservis olarak veremiyorsun :D

Adam kaptan olarak Palmeirası şampiyon yaptı. Kendine çok iyi bakan nadir Brezilyalılardan, tam bir profesyonel. Çok yanlış iş ettik adamı tekrar İtalyaya yollayarak. Dursun salağı onu harcamasaydı bugün orta saha problemimiz yoktu.

Yanlış zamanda gitti buna bende katılıyorum ama üstünden çok zaman geçti eskisi gibi olduğunu sanmıyorum. Heleki sezon kötü geçerse melo felan dinlemez taraftar. Efsane olur kestane. Bende meloyu çok sevdiğim için gelmesini istemem. Kötü hatırlamam istemem yani.

Hic ilk sayfaya bukadar yakin olmamistim! Bir heyecan bir heyecan!

Son düzenleme:
sigmund-freud_489052.webp

Falcao yine sakatlanacagi icin Diagne'nin kalmasini isterim. Ha tatmin edici bir teklif gelirse 8-9m civari anca o zaman satilsin derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt