Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nöbeti kapatık eylül son hafta açmak ruh saglıgımız icin daha iyi olacak gibi

Jimmy durmaz bir çok maçta 6 numara oynar mı ? G sevgisi, p sevgisine dogru emin adimlarla ilerliyor

Alın Emre Çolak'ı da kurtulun ya.Sonra özevladımız falan ajistasyon yaparsınız.

Josef
Emre Ç Mehmet Ekici

Bunlar kimseyi satamaz kimseyide alamaz Transfer sezonunun özeti budur.Kapatın gitsin nöbeti

Geçmiş olsun artık beyler. Ligin başlamasına 11 gün kalmış.

Gelecek topçu ne zaman adapte olacak, uyum sağlayacak, performansını artıracak?

Lemina, Seri'nin gideceği belli 1 yıl önce. Devre arasında hiç mi araştırmaya başlanmadı ya da araştırıldı anlaşıldı problem mi çıktı? Öyle olsa medyaya düşmez mi? İzlenen transfer politikası fiyasko.

Bize yazık değil mi yahu? 42 TSL, 6 UEFA, 8 TZK

1 hafta sonra lig başlıyor ve durum cidden vahim keşke pandemi yüzünden yine maclar iptal olsa

şu kadroyla fatih terım klopp ortak çalışsa bir halt cıkmaz.

1598946841238.webp

Ant olsun ki Mustafa Cengiz ve Apdürrahim Albayrak sizleri unutmayacağız.

Ben bir Liverpool belgeseli izlemiştim en önemli kısmı şuydu yaşlı bir taraftar şampiyon olamamaya başladığımız ilk yıllar nasıl olsa seneye oluruz diyorduk ama 6 7 yıl geçince sonrasında gelen her sezon ilk yenilgide bu sefer de olmayacak hissi hepimize yayılıyordu 30 sene beklemenin başka bir tarifi olamaz premier ligi kazanmak bir kabus olmuştu diyordu işte fenerin başına gelecekler spoileri verdim daha ne edeyim

Şuan tüm fenerlilerin içinde "Yine lige güzel başlıyoruz finali 6. bitirir hocayı kovarız." hissi var eminim.Sistemsiz medya gazını almak için yapılmış transferler.6.hafta ne olacak bu fenerin hali demeye başlarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt