Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenere laf ediyorsunuz da adamlar en azından transfer yapıyor eksiklerini gidermeye çalışıyor, aldıkları oyuncuların kapasitesinden ve kalitesinden bağımsız.

Bizimkiler de yalan atıyor Galatasaray'a layık oyuncular alacağız diye. Hepimiz biliyoruz ki sonunda yine panik transferi olacak en fazla.

Ha bu arada bu lig de iyi top oynayan değil iyi hava yakalayan şampiyon oluyor son sezonlarda bunu da unutmayın.

sent via GSC

en şerefsiz ay'a girdik
eylül ayını seven ruh hastasıdır

Harcama limitleri , kurun sürekli tırmanması falan bahane olamaz , müthiş acemice hareket ediyoruz bu bir değil iki değil sezon açılmadan ilgili çalışmaları yapıp kampın ilk gününe yetiştiren bir yönetim ne zaman gelecek bu takımın başına , biz tüm transferler nokta atışı olmalı hepsi harika çıkmalı bire alıp ona satmalıyız kesinlikle falan demiyoruz , bazı hamleler yaparsın takımın durumuna göre bazı transferler cuk oturur bazısını kiraya gönderirsin , bazısı kulübede oturur ama şu lanet kamp dönemine yetişsin ya transferler bütün sezon ne yaptınız Allah için , stopersiz yola çıkıldı , forvetsiz yola çıkıldı şimdi sıra orta sahasız çıkmak da mı yola ? Bugün itibariyle yönetimin arkasında durmaktan vazgeçiyorum olanlar sabrımı taşırdı , hocanın burada yapacağı hiçbir şey yok kendisi görevinin başında olmalı , ancak çok iyi bir Galatasaraylı olmasına rağmen Abdürrahim Albayrak'ın yetersiz kaldığı gerçeği var Florya'ya amir olarak atansın , oyuncular ile ilgilensin bunda bir sorun yok ama transfer işlerine el atmasın , bize çok acil bir transfer komitesi veya yönetim değişikliği gerek.

Fenere laf ediyorsunuz da adamlar en azından transfer yapıyor eksiklerini gidermeye çalışıyor, aldıkları oyuncuların kapasitesinden ve kalitesinden bağımsız.

Bizimkiler de yalan atıyor Galatasaray'a layık oyuncular alacağız diye. Hepimiz biliyoruz ki sonunda yine panik transferi olacak en fazla.

Ha bu arada bu lig de iyi top oynayan değil iyi hava yakalayan şampiyon oluyor son sezonlarda bunu da unutmayın.

sent via GSC

İlk 3 hafta puan kayiplari gelirse seyircili ilk maçta stad istifa diye inler.

büyük gs taraftarı hocası fatih terim iken
hiçbir zaman istifa demez

İşte burada durup düşünmeden edemiyorum, eğer işler yolunda gitmiyorsa ve karakter gidip içi boş şahıs kalmışsa BÜYÜK GALATASARAY taraftarı herkese kapıyı göstermemelimidir? Yoksa Aziz'e biat eden fblilerden farkımız ne olur?

İşte burada durup düşünmeden edemiyorum, eğer işler yolunda gitmiyorsa ve karakter gidip içi boş şahıs kalmışsa BÜYÜK GALATASARAY taraftarı herkese kapıyı göstermemelimidir? Yoksa Aziz'e biat eden fblilerden farkımız ne olur?
büyük hatrı var fatih terimin
1-2 başarısızlık da istifa demek
büyük efsaneye vefasızlıktır keza
başarısız olacağını anladığı zaman kendisi gidecektir

hey oley
Fatih Terim
Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt