Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok harika planlama dünkü sözde yöneticiyi izledim.Nzonzi gittikten sonra bizim zaten 1 orta saha ihtiyacımız vardı şimdi hem seri hem lemina gitti ve 3e çıktı ihtiyac.Ama bizim özürlü yönetim hala 2 orta saha almaya çalışıyor

@Cihan Ağzıkara Fatih İbradı daha gelmedi mi?
fatih-ibradi-sportif-direktor-oldu-1577712046-15729359989.jpg
2 gün oldu istifa edeli :D

Hakan Balta kravatıyla göreve abşlamadı mı?
Yeterlimi, degilmi, potansiyeli varmi bilmiyoruz teknik kadro icin, yalniz saha kenarina yakisacak ender adamlardir. Karakter abidesi futbolcularimizdandi. Kapasitesi neyse hep verdi. Kimseyle kavgasi olmadi. Problem, Fatih Hoca'nin yaninda hayatta kariyer yapamazsin.

Bonservissiz bir dünya adam var. Bunlar bonsevissiz adamların hepsini kazma sanıyor sanırım. Öyle bir şey yok ki. Bazıları yeni heyecanlar için sözleşme yapmıyor, bazıları hocalarıyla bozuk oluyor.

Kuzyaev
Josef
Aleix Garcia gibi isimleri getirmemek için hiçbir sebep yok.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İki gün sonra yani 3 Eylül Perşembe günü Hatay'la yapacağımız hazırlık maçı sonrası 12 Eylül Cumartesi günü evimizde Gaziantep lig maçımız var. Ara çok uzun 9 gün boşluğa bir hazırlık maçı daha sıkıştırılmalı Kasımpaşa ile yapacağımız hazırlık maçı nedenini bilmemekle birlikte iptal oldu sanırım.

Bonservissiz bir dünya adam var. Bunlar bonsevissiz adamların hepsini kazma sanıyor sanırım. Öyle bir şey yok ki. Bazıları yeni heyecanlar için sözleşme yapmıyor, bazıları hocalarıyla bozuk oluyor.

Kuzyaev
Josef
Aleix Garcia gibi isimleri getirmemek için hiçbir sebep yok.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
maaşları yüzünden almıyorlar sanırım dün Yusuf GÜNAY açıkladı yıllık maaşı yüksek 1,5 milyon euro üzeri oyuncu almayacaklar

Yeterlimi, degilmi, potansiyeli varmi bilmiyoruz teknik kadro icin, yalniz saha kenarina yakisacak ender adamlardir. Karakter abidesi futbolcularimizdandi. Kapasitesi neyse hep verdi. Kimseyle kavgasi olmadi. Problem, Fatih Hoca'nin yaninda hayatta kariyer yapamazsin.
Kimsenin kariyer plani yok rts. Cukkalama pesinde hepsi. Ne kariyeri. Otur hocanin yaninda salla basini al maasini. onayla her seyi. Tansiyonu yuksek maclarda fedai ol sahaya dal iki kufur et. Kameralarin karsisinda rahat rahat sov. Gerekirse taraftara da söv. Yardimci hocalik Galatasarayda şuan bu.

Edt: ayak tenisini unuttum.

Hangi ligler seyircili başladı ve seyircili oynanıyor? Fransa ligini gördüm geçen seyirci vardı. Biz neden evimizde seyircisiz oynayacağımız Fener maçının hemen ardından seyircili oynamaya başlayacağız. TFF nasıl bir ayar çekmiş tesadüfe bak sen Allah Allah Korona tehlikesi bir anda son bulacak demek.

6 numaraya Elneny'i kiralayalım bari. Bu çapzızların daha iyisini getirme ihtimali yok gibi bir şey. Herifin extrası yok ama en azından bi standartı var, sırıtmadan görevini yapar. Lig için yeterli biri.
Adam arsenalde kupada 11 de cikti. Vermezlerki onu bize. Tuttu bence arteta onu. Elneny iyi bir takimda cok iyi asker olur. Begeniyorum kendisini. Orta sahayi dolduruyor

O kadar Karamsar bakmamak lazim. Evet Orta Saha gerekiyor. Hepimiz biliyoruz.

Idarelik kadromuz var. 2-3 Hafta yürür kadro. Hicte sikinti olacagini sanmiyorum.

Defans Tamam
Kale Tamam
Forvet Tamam
Kanat Tamam
Orta Sahada Donk banko oynar. Yanina suanlik Ömer. 10 Nr Arda veya Belhanda. 2-3 hafta idare edilir.

Bunlar ilk maçı bekliyorlar, eğer ömer taylan iyi oynarsa bakın ortasahaya gerek uokmuş deyip 20 milyonu enayi yerine koyacaklar. Sonra işişten geçecek. Bakalım lastik ne zaman patlayacak. 3.hafta fb maçına bu ortasaha patlarsa yönetim mönetim kalmaz ortada.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt