- 23 Temmuz 2011
- 75.687
- 51.178
- 4.843
Bu arabalara bu paralari verenlerin beynini gondikleyeyim. Clio bu paraysa megane 400 vardir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
55 yaşında Sinoplu bürokrat Abdurrahim Albayrak ile birlikte Mustafa Cengiz'in diğer yardımcısı. Kulüpte kimin ne zaman televizyona çıkıp konuşacağı belli değil nedeni de belli değil.Yusuf Günay kim yav
İmza törenlerinde çıkıp poz vermekten başka ne kazandırmıştır Galatasaray'a?
Biliyorum kim olduğunu, ne işe yarıyor onu bilmiyorum.55 yaşında Sinoplu bürokrat Abdurrahim Albayrak ile birlikte Mustafa Cengiz'in diğer yardımcısı. Kulüpte kimin ne zaman televizyona çıkıp konuşacağı belli değil nedeni de belli değil.
O kadar Karamsar bakmamak lazim. Evet Orta Saha gerekiyor. Hepimiz biliyoruz.
Idarelik kadromuz var. 2-3 Hafta yürür kadro. Hicte sikinti olacagini sanmiyorum.
Defans Tamam
Kale Tamam
Forvet Tamam
Kanat Tamam
Orta Sahada Donk banko oynar. Yanina suanlik Ömer. 10 Nr Arda veya Belhanda. 2-3 hafta idare edilir.
Ne yapmış bunlar avrupa şampiyonu filanmı oldularda bizim haberimiz yokTFF Mali Raporu - Sapmalar bütçesi:
Milli Takım prim gideri
Bütçelenen: 7.350.000 TL
Gerçekleşen: 59.393.088 TL
PFDK büro gideri
Bütçelenen: 18 bin TL
Gerçekleşen: 268.466 TL
Tahkim büro gideri
Bütçelenen: 10.800 TL
Gerçekleşen: 290.667 TL
(HT)
Prim giderine bak güya Milli takım.
İstemiyorum kardeşim Ömeri Donku izlemek. Alsınlar bir dünya adam var.O kadar Karamsar bakmamak lazim. Evet Orta Saha gerekiyor. Hepimiz biliyoruz.
Idarelik kadromuz var. 2-3 Hafta yürür kadro. Hicte sikinti olacagini sanmiyorum.
Defans Tamam
Kale Tamam
Forvet Tamam
Kanat Tamam
Orta Sahada Donk banko oynar. Yanina suanlik Ömer. 10 Nr Arda veya Belhanda. 2-3 hafta idare edilir.
Herkes cukka pesinde knk. Ne millisi ne duygusu.TFF Mali Raporu - Sapmalar bütçesi:
Milli Takım prim gideri
Bütçelenen: 7.350.000 TL
Gerçekleşen: 59.393.088 TL
PFDK büro gideri
Bütçelenen: 18 bin TL
Gerçekleşen: 268.466 TL
Tahkim büro gideri
Bütçelenen: 10.800 TL
Gerçekleşen: 290.667 TL
(HT)
Prim giderine bak güya Milli takım.
Bu kadar çok maç kazanacaklarını öngörememişler.Ne yapmış bunlar avrupa şampiyonu filanmı oldularda bizim haberimiz yok
Sorsan hepside vatan millet sakarya edebiyatı yaparlarBu kadar çok maç kazanacaklarını öngörememişler.
Mükemmel bahane.
Herkes cebini doldurma peşinde, Milli takıma çağrılanlardan kim komisyonları topluyor acaba
Yapma. O 2-3 hafta 2020-21 sezonu olur sonraO kadar Karamsar bakmamak lazim. Evet Orta Saha gerekiyor. Hepimiz biliyoruz.
Defans Tamam
Kale Tamam
Forvet Tamam
Kanat Tamam
Yapma. O 2-3 hafta 2020-21 sezonu olur sonra
Sat o zaman dingil. Bize neGöksel Gümüşdağ: "Şu an sadece Sevilla'dan, İrfan Can Kahveci için teklif aldık."
Mbaye Diagne..bisey sorcam 13 milyonluk diagnemi bedava mame thiammi bunlarin hangisi daha iyi?