Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 numara degil de bana göre 8 numara transferi daha önemli Bizim icin

dikine oynayan ayagi Iyi dinamik bir 8 numara bulmamiz gerekiyor acilen

6 numara’ya bir sekilde hallederiz,zaten oynadigimiz sistem de 6 numara 5 metrekare de oynamak zorunda kaliyor pek bir önemi yok bana göre

Diagne konusunda teknik heyet ve yönetim hatali

ayrica taraftara da bi pay dusuyor sosyal medya daki hareketlerinden dolayi

gol krali olmus bir oyuncuya en azindan sans vermemiz gerekirdi Madem satamadin birak kalsin takim da sakatlik sorunu olmayan bir oyuncu dan zarar gelmezdi

Diagnenin 3 yil daha sozlesmesi var bildigim bir sekilde yararlanmaliyiz 35 maca ciksa 20 rahat atar penalti menalti
20 atmasının hiç bir önemki yokki 10 atsın çevresine 30 attırsın forvet sadece gol atmak için yoktur.
Topu şişirdiğinde hava topuna çıkıp alıcak indiricek bileklerine hakim olup topu saklayıp takımı ileri çıkarıcak.
ceza sahası önünde duvar olucak (bunu en iyi yapan gomisti) deplase koşularla stoperleri sağa sola çekicek.
Banane attığı golden 50 tane hücumun içine sıçıp gelen topları tutamayıp kaptırıp kırk yılda bir hava topuna çıkıp
oyuna sıfır katkı verip 30 gol atsa nolcak.Hiç bir kıymeti yok elimizde maalesef bunu yapacak tek adam
adem büyük oda tam olarak yapamasada en azından bazı özellikleri forvete daha yakın

Falcao eskisi gibi havaya çıkıp topu alıp indiremiyor bu sene belki toparlar o yüzden diagne şunu atar bunu atar demeyin
ne kadar çok gol atarsa takım ligi okadar altta bitirir 10 gol için 50 hücum çöp eder 20 gol için 100 hücum çöp eder
diagne az oynasın az gol atsın mümkünse

Ndiaye yerine ekici , alper falan gelsin daha çok katkı verir.Hatta ömer bayram oynasın daha faydalı olur.Ndiaye yerine kimseyi almasak daha iyi doldururuz eksiği

20 atmasının hiç bir önemki yokki 10 atsın çevresine 30 attırsın forvet sadece gol atmak için yoktur.
Topu şişirdiğinde hava topuna çıkıp alıcak indiricek bileklerine hakim olup topu saklayıp takımı ileri çıkarıcak.
ceza sahası önünde duvar olucak (bunu en iyi yapan gomisti) deplase koşularla stoperleri sağa sola çekicek.
Banane attığı golden 50 tane hücumun içine sıçıp gelen topları tutamayıp kaptırıp kırk yılda bir hava topuna çıkıp
oyuna sıfır katkı verip 30 gol atsa nolcak.Hiç bir kıymeti yok elimizde maalesef bunu yapacak tek adam
adem büyük oda tam olarak yapamasada en azından bazı özellikleri forvete daha yakın

Falcao eskisi gibi havaya çıkıp topu alıp indiremiyor bu sene belki toparlar o yüzden diagne şunu atar bunu atar demeyin
ne kadar çok gol atarsa takım ligi okadar altta bitirir 10 gol için 50 hücum çöp eder 20 gol için 100 hücum çöp eder
diagne az oynasın az gol atsın mümkünse
Satabilme acisindan diyorum zaten

ULAN

Haysiyetsiz nike logosunu turk bayraginin ustune koymus

Ingiltere formadinda armanin altinda bizimkinde ustunde

Satabilme acisindan diyorum zaten
Adamı satacağız derken ligten koparız.
Ligten koparsak diagne her maç oynasın :) lafım sözüm yok
ama artık araplarda tüm dünyada gol sayısına bakmıyor onlar bile uyanmış
milli takım performansı dahil her kritere bakıyorlar çok gol atınca fazla paraya satma işi çoktan geçti
gomis o sezon 15-20 golde atsa alırlardı

Yavas yavas Aytac Kara ya Mehmet Ekici ye falan razi olma kivamina getirecek bizi bu beceriksizler ordusu.

alın josefı gelın ıste

denız de menajer olmus vay anasını

Kesinlikle EPL yi bekliyoruz. Başka açıklaması olamaz.
Geçen sezon Seri-Lemina-Nzonzi kiralık bedelleri yerine 2 tane oyuncu alınabilirdi.

Adamı satacağız derken ligten koparız.
Ligten koparsak diagne her maç oynasın :) lafım sözüm yok
ama artık araplarda tüm dünyada gol sayısına bakmıyor onlar bile uyanmış
milli takım performansı dahil her kritere bakıyorlar çok gol atınca fazla paraya satma işi çoktan geçti
gomis o sezon 15-20 golde atsa alırlardı
Bu adam 11 oynarken 8 puan geriden gelip sampiyon olduk o nolcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt