Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transferi muhabirler taraftar twitter insta falan yapmaz. Galiba bu gerizekaliya oyle geliyor--- alıntı ---
marcao için 10 milyon euro teklif gelmesi halinde satılacaktır.
taraftarlar 15-20 m euro’dan bahsediyor ama imkansız.
zaten galatasaray 4 m euro’ya almıştı.
--- alıntı ---
dün bu konuyu arkadaşlarla konuşmuştuk.
galatasaray muhabirlerinin tamamı böyle konuşuyor.
yahu güzel kardeşim, bir kere de siz futbolcunuzun değerini düşürmeyin ya.
15’ten aşşağı verilmez deyiverin, galatasaray 20 istiyor deyiverin.
çok net söylüyorum, gs muhabirleri kadar kulübüne düşman olan başka takım muhabiri görmedim.
elalem jailson satılabilir diyor, bizimkiler belhanda’yı satamazsın diyor.
aferin kardeşim aferin!!!
1 Eylül 2020 09:03 · gurrpegi
![]()
Transferi muhabirler taraftar twitter insta falan yapmaz. Galiba bu gerizekaliya oyle geliyor
Galatasaray'ın satışa çıkardığı kombineler 7 dakikada bitti ve kasaya 10 M ₺ üzerinde sıcak para girdi.
Sen nasıl bir sevdasın.
Tüm takimlar icin benzer yogunlukta bir fikstür olacak. Salak TFF bilerek ve isteyerek böyle yapti. 21 takimli lig olmaz. Milli maclar da var. Artik bizim sakat-ceza durumuna göre elde kalan 13-15 futbolcu kimse onlar sahaya cikacak. Fizik olarak rakiplerinden iyi olmazsan en iyi taktik bile sana mac kazandirmaz.
@Hakan Duz adam gibi adam
sıkıntı etme kardesrecep gelmiş ben kaçar
BU HAFTA İÇİNDE NETLEŞECEK
Galatasaray ile Bodo Glimt arasında yapılan pazarlıkların bu hafta içinde tamamlanması bekleniyor. 20 yaşındaki Jans Petter Hauge da Sarı-Kırmızılı takımda oynamayı çok istediği ortaya çıktı.(Fanatik)
Ekli dosyayı görüntüle 91726
hosgeldin dostum@Hakan Duz adam gibi adam
as kaybolOhhh yeni konu sa