Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hoca sinirliymiş
Mustafa başkan kemikli

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

20200829_214112.webp

--- alıntı ---
marcao için 10 milyon euro teklif gelmesi halinde satılacaktır.
taraftarlar 15-20 m euro’dan bahsediyor ama imkansız.
zaten galatasaray 4 m euro’ya almıştı.

--- alıntı ---
dün bu konuyu arkadaşlarla konuşmuştuk.
galatasaray muhabirlerinin tamamı böyle konuşuyor.
yahu güzel kardeşim, bir kere de siz futbolcunuzun değerini düşürmeyin ya.
15’ten aşşağı verilmez deyiverin, galatasaray 20 istiyor deyiverin.
çok net söylüyorum, gs muhabirleri kadar kulübüne düşman olan başka takım muhabiri görmedim.
elalem jailson satılabilir diyor, bizimkiler belhanda’yı satamazsın diyor.
aferin kardeşim aferin!!!
1 Eylül 2020 09:03 · gurrpegi
:crushed:

Zaten 4 Milyona alinmis diyor. Ehh o zaman hic bir futbolcu alindigindan kat kat daha fazla paraya satilamaz bu nasil mantik böyle ya.

12 Eylül Cumartesi - Gaziantep (Ev)
17 Eylül Perşembe - Neftçi Bakü (Dep.)
20 Eylül Pazar - Başakşehir (Dep.)
24 Eylül Perşembe - Hajduk Split (Ev)
27 Eylül Pazar - Fenerbahçe (Ev)

Uf be şu fikstüre bak. Eylül ayı dert ayı olacak gibi belki bana karamsar diyeceksiniz ama bu orta saha ile Ekim gelmeden Avrupa'dan elenmiş ve 3 maç sonunda 2 puanla lige ve Avrupa'ya havlu atmış durumda olabiliriz.

Ulan rüyamda Fatih hocayı gördüm. Juventus'un yardımcı hocası olmuş. Teknik direktörü bilin bakalim kim igor tudor 🙄🤷‍♂️ Fatih hocam birşeyler anlatıp duruyor igor hiç sallamiyor bagiriyor azarliyor flan valla acayip zoruma gitti.

Yeni Arda Bambaşka!
362.webp

Hem çalışma disiplini hem de kurduğu ilişkilerle Arda Tura kampın öne çıkan ismi oldu. Florya'da büyük mesai harcayan tecrübeli teknik adama, yeniden kaptanlığa gelen Arda Turan da sürekli eşlik ediyor. İdman performansı ve özel çalışmalarıyla örnek olan yıldız futbolcu ayrıca oyuncularla tek tek ilgilenirken, teknik heyet ile takım arasında da bir köprü vazifesi görüyor. Arda Turan, Ümraniye karşısında ayrıca sahaya kaptan olarak çıktı ve etkili bir futbol sergiledi. (Fotomaç)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt