Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bari Getty Images Stock resminin lisansını alıp, öyle kullansaydı

Kocasi oyle birsey yok diyor. Nasil kolay itham etmek insanlari
Aramizdaki fark..
![]()
![]()
Porto nasıl Militao yu 7'e alıp 50 Mil'a satıyor veya E. Mangala yı 6,75 - 45Mil o vakit? sormak lazım arkadaşaZaten 4 Milyona alinmis diyor. Ehh o zaman hic bir futbolcu alindigindan kat kat daha fazla paraya satilamaz bu nasil mantik böyle ya.

Haaa iyi hatırlattın ha. Aşureye bayılırım. İnşallah ben de komşulardan nasibimi alabilirim.akşama kap geleceği bilgisini aldım.
komşu aşure yapmış..![]()
akşama kap geleceği bilgisini aldım.
Senin olup bittigin trabzona bu sene milyon kere hediye ettiler sampiyonlugu ustelik 8 10 puan fark yokken ustelik o sezon bizim kadar dogranmayip damadi arkalarina almalarina ragmen. Bu kadar kolay madem olsalardi ya.8 puan geriden geldikten sonra ayni hatalara devam edip bir sene sonra 15-20 puan fark yedik
abdullah avci'nin hediyesidir o sampiyonluk
akşama kap geleceği bilgisini aldım.
Burak ta aynı ne kadar fazla gol atarsa takım okadar aşağı gider.Birde bunu Burak fanlarına anlatmak lazım Renktaş.
Yok 30 gol atmış kral filan diyorlardı.
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Renktaş aşure isteyeni hoplatıyolar aman dikkatHaaa iyi hatırlattın ha. Aşureye bayılırım. İnşallah ben de komşulardan nasibimi alabilirim.![]()