- 16 Haziran 2010
- 203.939
- 156.008
- 6.838
Hoca pas oyununa cok merakli o yuzden bu sene de cok temposuz ve yavas futbol bizi bekliyor, transfer politikamizdan bunu anliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FernandinhoBu takima Fernando, Melo gibi takimin oyununa direk etki edecek orta saha getirmeyeceklerse hic transfer yapmasinlar. Bu boktan lig icin var olan takim fazlasiyla yeterli. Fatih Hoca zahmet edip calisirsa dersine, bu takimlada ligi almak mumkun.
Lerma gelirse kadro harika olurYanına alınacak tempolu sağlam fizikli mücadeleci bir 6 numara ile iyi işler yapabilir johansen
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fernandinho
Nainggolan
Vidal
Matic
Bunlar bizim klasa yakışan Adamlar..
En kötü:
Illaramendi
Coqelin
Guilavogui
Schneiderlin
Transfer politikamizin oldugunu mu saniyorun reis? 2 tane bonservissiz adam aldik. Digerleri zaten yarim senedir serbest veya alt ligde oynayan elemanlar.Hoca pas oyununa cok merakli o yuzden bu sene de cok temposuz ve yavas futbol bizi bekliyor, transfer politikamizdan bunu anliyorum.
6 numara icin cok yasli oyuncular.Fernandinho
Nainggolan
Vidal
Matic
Bunlar bizim klasa yakışan Adamlar..
En kötü:
Illaramendi
Coqelin
Guilavogui
Schneiderlin
Gecen sene tokati yemedi mi hala mi istiyor. 30 saniyede 1 faul yapiliyor zaten bu ligde. Pas oyunu neyimize.Hoca pas oyununa cok merakli o yuzden bu sene de cok temposuz ve yavas futbol bizi bekliyor, transfer politikamizdan bunu anliyorum.
Tempolu ve hizli kanat akimi saglayan oyun uzerine bir anlayis ile daha etkili oluruz bence ama hoca sanirim son zamanlarda cok Man City maclari falan izliyor o yuzden takinti hale getirdi.Gecen sene tokati yemedi mi hala mi istiyor. 30 saniyede 1 faul yapiliyor zaten bu ligde. Pas oyunu neyimize.
bitmis
bitmis
bu ibrahim dursuna küfür eden kıbrıslı değil mi ya