- 1 Mayıs 2018
- 57.835
- 48.611
- 3.873
Bu tombik ibrahim futbol profesoru mu
keyifin nasil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu tombik ibrahim futbol profesoru mu
Orasi oyle ama adi gecen oyunculara bakiyorum, gecen seneden nasil farkli bir takim oluruz diye dusunuyorum ve maalesef o degisimi goremiyorum simdilik.Transfer politikamizin oldugunu mu saniyorun reis? 2 tane bonservissiz adam aldik. Digerleri zaten yarim senedir serbest veya alt ligde oynayan elemanlar.
burada yazanlara bakılırsa selçuk'un son yıllardaki kötü hali gibi bir adam bu johansen.
orta sahada iki tane hamed junior traore gibi oyuncumuz olsa ciddi sekilde fark yaratabiliriz ama bu sekilde hic bir sey olmaz maalesef. onyekurudan da olduk.Orasi oyle ama adi gecen oyunculara bakiyorum, gecen seneden nasil farkli bir takim oluruz diye dusunuyorum ve maalesef o degisimi goremiyorum simdilik.
burada yazanlara bakılırsa selçuk'un son yıllardaki kötü hali gibi bir adam bu johansen.
Keyifim iyi gibi balkonda cayimi iciyorum. Transfer bekliyoruz ama beyhude. Sende iyisindir umarim. Iyi gibi durmuyorsun amakeyifin nasil
Mhy almadık çünkü para mara sıkıntıları satış vs dedikte onun seviye olarak altında hemde yabancı oyuncu almak neyin kafası, kimse abartmasın poşet oyuncu, Seri Lemina Elneny'e burun kıvırıp adamı alıyoruz diye güzelleme yapmaya çalışmayın boşuna, holmen neyse ibb de buda farklı versiyonu, kuzeyli olupta yüreği ortaya koymayan adamı niye alıyoruz ? Taylan bu adamın net önünde oyuncu, gittiğimiz adamlara bak almak üzere olduğumuz adama bak neyin kafası anlamadım, zaten topu topu 2 adam alacaksın onda bari hata yapma, Fatih hocanın da istediğini hiç sanmıyorum, ihaleyi de onun üzerine atmazlar inşallah.
abartma mustafa
Keyifim iyi gibi balkonda cayimi iciyorum. Transfer bekliyoruz ama beyhude. Sende iyisindir umarim. Iyi gibi durmuyorsun ama