Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mert yandas ile anlasilmasina ragmen oyuncuya sonradan söz verdigin tekliften daha düsük bir teklif yaparsan fenere gider tabiki

tamamen bizim beceriksizlerin herseyi eline yüzüne bulastirmasindan kaynaklaniyor.

Johansen’e burun kıvırmamak lazım gider son gün aytaçı alırlar görürüm o zaman cümbüşü

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Basına sızmayan isim gelecek deniyor zaten sevgili yoneticimizin de isim vermemesi fiyat artmasın diye.Johansen alınacagını sanmıyorum bu yüzden.

stefan johansen 2 senedir serbest düsüste. bi halta yaramaz, skor katkisi yapmayan dümdüz bir orta saha.

seriyi isteyince bunlar size johanseni verelim demistir

dandik fulham olmasa kiralik orta saha bile alamayacagiz
abdurrahimin taktik bu sefer tutmamış seriyi almak için johanseni verin diyince tamam demişler demek ki ayıp olmasın diye bize kaldı

Bu yönetimin de berbat işler yaptığını başta yazdım zaten. Koşullar farklı olunca yapılan kıyaslama adil değil diyorum ısrarla konu farklı yerlere çekiliyor ama canlar sağolsun yeter ki bir orta saha gelsin artık şu takıma.

Bahane aradıktan sonra her şeye bi kılıf bulursun.

Yağlı surattan nefret ederim. Ama başımızda az biraz becerikli bi yönetim olsa o dönem alınan oyuncuların çok büyük çoğunluğundan çok iyi para kazanmıştık.

Paran yoksa oyuncu satarsın. Onu beceremeyip fakir edebiyatı yapmak taraftarın aklıyla dalga geçmektir.
Bu yönetim kimseyi satamıyor. 30 gol atıp lig rekoru kıran Diagne'yi satamadı, 2 senede 2 şampiyonluk yaşayan Belhanda'yı satamadı -ki Arap yarımadasında ciddi piyasası olan biri-, henüz Marcao'yu da satamadı...

Maicon'u 1.43 milyon gibi komik bir rakama sattılar. Cavanda'dan 2.9 milyon euro, Jose'den 2.5 milyon euro kazandık. Böyle bi rezillik olabilir mi?

Rakibin Vedat'ı 20 milyona'a okutacak. Sen de git Marcao'yu sat. Elini tutan mı var?

Bahane uydurmaktan başka bi halt yaptıkları yok. Yağlı suratı ayrı yere koyuyorum zaten ama bu mevcut yönetim görevi bıraktığında GS tarihinin en kötü dönemi olarak anılacak.

Yatsınlar kalksınlar dua etsinler Fatih Hoca'ya. Onun sayesinde beleşten 2 lig şampiyonluğu kazandılar. Fatih Hoca şampiyonluk yarışındayken Ndiaye'nin satılıp yerine kimseyi alınmadığı yerde Donk'u kazanmasa o sezon hayatta şampiyon olamazdık ve lig sonundaki seçimi kazanamazlardı.

Taylan Antalyali, Stefan Johannsen dan daha iyi mi oyuncu?
Şuan için net daha iyi oyuncu, fiziksel olarak yetersiz oyuncuları maalesef futbol erken terk ediyor, bu adamda bizim lige uygun değil, yaşadığı keskin düşüş net fiziksel ve devamlılık yüzünden, eski videoları izlersen Selçuk TR en iyi MC'si Emre ile beraber ama 30+ ya bak sırf zarar ahanda bu adamın son 2 yılki halide bu.

Johansene tav olanlar seri/Lemina olsaydı da kanser olaydık diyeceklerdir
bence johansen 8 numara defansif katkısınında cok sınırlı olucagını düsünenlerdenim. o yüzden seri ile kıyaslanmalı keza lemina ön libero olarak oynadı bizde gecen sezon onunla kıyaslanması dogru olmaz biri ön libero biri 8 numara

Fulham confirmed that they no longer needed Stefan Johansen after Fulham's main coach Scott Parker did not need him again for next season.

According to the latest news, Galatasaray will loan Stefan Johansen until the end of the season with a purchase option.

Kesin bişey yok gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt