Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be, James Hetfield bile işi gücü bırakmış orta sahanın yolunu gözlüyor.

Yav takimin hucum bolgesi hep yumusak adam. Falcao, Diagne, Feghouli, Belhanda, Emre, Babel, Arda... Bide gidip Johansen'i getirmek vede forumun bir kisminin gelmesini istemesi ne akla hizmet. Bu takima cigersiz her mac 12km kosacak 2 adam lazim. Alamiyorlarsa hic bosuna milyonlar sacmasinlar maas icin.
Uyarı ya da ceza yemek hoşunuza mı gidiyor yoksa foruma her girdiğiinizde kuralları zorla okutulması mı gerekiyor size? Bunu mu istiyorsunuz. Galatasaray oyuncusuna çöp, mal vs gibi ithamlarda bulunamazsınız. Kaç defa söyleyeceğiz!

"Galatasaray artık genç ve dinamik oyuncu istiyor, kiralık oyuncu istemiyor" dan yine 30+ oyuncuları kiralama muhabbetine döndük. Transfer yokken en azından bir umut oluyor böyle adamlar imza atınca o umut da gidiyor.

Bizim de sag bek yedegimiz yok ama bitik takimlar yapiyor biz izliyoruz

ozaman badou ile josefi kacırmicaz ne diyim :)
Sıkıntı burda işte. Alternatifleri de çok kötü.
Genç elemanların isimleri bile daha çok heyecanlandırır burdaki arkadaşları(adı geçen zenci çocuk moder kamil vs)

gel gelelim bu yönetim ile transfer zor
teknik heyetle de özlenen futbolu görmek zor

1 tane bile yönetici olduguna inanmıyorum transfer görüşmesi yapan fatih hoca konusacagı güne kadar görüşme olmaz

ben su an bizim klübe menajerlerin deli gibi oyuncu önerdigine eminimde nasıl hic isim cıkmıyor .mesela badouyu josefi felan simdiye 500 kere önermislerdir

Fm'de Seri yerine takıma koyup simüle edelim . Anlaşılır ne olduğu :asd:

Oyun stili fizigi tipi bana gutiyi andirdi

Banada irfan cani adama temposuz diyoruz sanki irfan cok tempolu adam beyniyle oynuyor oyunu ayrica topa iyi vuruyor skor katkisi olur duran topta kullaniyor premier lig idmani yiyerek geliyor bence iyi bir 8 numara isimizi gorur ozan tufandan sosadan kotu olamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt