Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trabzonspor baskani ahmet agaoglu keske galatasaray'dan 1.4 milyon euro teklif gelse de abdülkadir'i galatasaray'a satsam diyordu.

4-5 milyona rahat satarlar onu isteseler- lakin aradigimiz profile uygun oyuncu öyle biri
Offff abdulkadire kim 4-5 verecek dalga mi geciyosun yarin belese alsak gunduz kilica bile sallarsin

Fulham'in küme düştüğü sezon bir kaç maçını izlemiştim.Johanson Seri orta sahası ile oynuyorlardı.Takim orta sahada eziliyordu,orta saha yol geçen hanı gibiydi.Her maç 3'lük 4'lük oluyorlardı.Bizim gibi ileri hat oyuncuları temposuz olan, baskı yapamayan bir takım için Johanson uygun transfer değil.Çünkü net bir ön libero değil,defans önünde pozisyon almasını bilmiyor (Taylan bu pozisyonda çok daha iyi görüşüne katılıyorum), sert-agresif-mucadeleci bir oyun yapısı yok.Özetle standart düz bir orta saha (8 numara) oyuncusu.Bizim takıma sağlam bir ön libero alınırsa yanında rotasyona girer; sonuçta o bölgede sayıca eksiğiz.Her transfer döneminde olduğu gibi yine eksik bir bölge varsa Donk oynar deyip içimi ferahlatiyorum.

burda johansene laf ediliyo hak veriyorum bende ama serininde kosup bastıgını görmedim ki hic hayalet casper oluyo topsuz oyunda seride

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt