Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurse‘nin Lisansi cikti.

Fenere BABAyi verdi.
Fenerbahce Max Kruse'ye karşı, FIFA'da 160 milyon TL'lik dava açtı.
Ben olsam simdi bunlara dava acarim.

bu cinyak harbi iyi herifmis yav halen atiyor keske tigres yerine bizde olaydi 6.senesi orda

Ciddi anlamda bir beceriksizlik ve art niyet söz konusu fener thiam harici hep bonservisi elinde oyuncuları topladı ki piyasada bolca var
Bizimkiler o tip oyuncuda alamıyor kiralikta alamıyor yani ciddi şekilde art niyet var bence ama burada hocada suçlu maalesef ne amaçla susuyor
Konuşsa bu sefer medya tüm taraftarı gazlayacak, daha lig başlamadan ortalık karışacak. Ardından 2-3 kötü sonuç sonra al başına belayı. Ortam daha da bozulacak. Zeki adam FT. Bence yönetim ile fikir ayrılığı yok ama transfer konusunda sıkıntılı.

Konuşursa bir anda herkese sövmeye başlayabilir.

İlk mağlubiyette sinirlenip herkese saydıracaktır.

Fatih Terim Galatasaray GIF - FatihTerim Galatasaray Sweat GIFs

Gaziantep'le berabere kalıp Başakla Fenere yenilerek ligde ilk 3 maçta 1 puan alırsak bunun hesabını kim verecek

Stefan Johansen transferini bedelsiz kiralama olmadığı sürece başarılı bulmam. Kiralığa verecek paramız olmamalı artık. Fulham’da yıllık 520.000 pound kazanıyormuş. Maaşı versek yeterli diye düşünüyorum.

ilk mac puan kaybi olursa cok fena seyler olacak hoca yonetime sallar medya ardaya doner ordan terim falan chaos

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt