Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.548
- 40.261
- 3.413
Aynen hem babel el freninden kurtulacagiz, hemde iyi/kötu tartisilir bi orta saha gelmis olacakBabel olayi olursa muazzam olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen hem babel el freninden kurtulacagiz, hemde iyi/kötu tartisilir bi orta saha gelmis olacakBabel olayi olursa muazzam olur
Komikse okuma arkadaşım. Yönetim transferde beceriksiz. Ne alabiliyor ne de satabiliyor. Bu transfere bakan adamları hoca da beceriksiz görüyorsa iş işten geçmeden çıkıp söyleyecek. Bugün konuşsa hiç birisi kalmaz bu adamların. Taraftar hocayı savunur ama susuyor. Susuyorsa suç onda da vardır ve onları koruyordur.
Johansen - Babel takasi + Lerma opsiyonlu olursa muazzam olurAynen hem babel el freninden kurtulacagiz, hemde iyi/kötu tartisilir bi orta saha gelmis olacak
konuşabilirdi evet o konuda katılıyorum bu aveller panikle saçma sapan şey yapmasın diye susuyor olabilir ama dediklerimin arkasındayım adam 10 isim veriyor hiçbiri alınamıyor yusufun başkanın açıklamalarını görüyoruz. transfer asla hocanın işi değil abdülle yakın olması alakasız baya bu konuya
Ne dedi??Oooo banlanma pahasına kendini fena ettin. Duyum için teşekkürler kolpa reis..![]()
Çıkıp konuşsun. 3 senedir böyle bu. Konuşmuyorsa suç onda da varkonuşabilirdi evet o konuda katılıyorum bu aveller panikle saçma sapan şey yapmasın diye susuyor olabilir ama dediklerimin arkasındayım adam 10 isim veriyor hiçbiri alınamıyor yusufun başkanın açıklamalarını görüyoruz. transfer asla hocanın işi değil abdülle yakın olması alakasız baya bu konuya
bugün kimi alamayacaz kmkiÇıkıp konuşsun. 3 senedir böyle bu. Konuşmuyorsa suç onda da var
Genç ve potansiyelli bebeklerimibugün kimi alamayacaz kmki
Kolibali'nin bizde olduğunu iddia etti arkadaşımız.Ne dedi??
Genç ve potansiyelli bebeklerimi
senin ben MahirKoç yaw