Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farkinda degilsin herhalde gecen sene 6.olduk ve o kadro daha da gücsüzlendi simdi. Hic birsey demeyelim o zaman ya.

Herkes orta sahaya odaklanmis, kimse aman stoper alalim aman yeni forvet alalim demiyor. Emre T. Sener Ahmet falan bunlarin bu takimda yeri yok, bunu kanitlamalari icin daha neler yapmalari lazim merak ediyorum.
Gecen sene yaşadığın sakatlıklar, geç yapılan transferler ve tff nin gayretleriyle 6. Olduk. Kadro yu böyle gömmenin anlamı yok. Kadroya 2 orta saha aldin mi en iyi, en dengeli kadro sende olur. Eleştiri geç kalan transfer için doğru ama Omer Donk linnes 3x Emre Adem v.b lerini gömmek degil.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence en büyük sorunu kimse konuşmuyor ama kalede yaşayacağız tecrübeli yabancı kaleci kiralayacaktık carrasso gibi

abi bence bu dediginin de temeli yok. se/sa’li yorumlarin yani. sakat olmadigini dusunelim bilemeyiz ki yine yenilmeyecegimizi.
murhanin yorumu da böyle.
Öyle bir mantık mı var yav, yorum kavramımın adı üstünde yorum. Burada konuşulan her şey temelsiz o zaman zira hepsi varsayımlara dayanıyor.

Stoperin yoktu, kalecin yoktu, forvetin yoktu, kanadın yoktu. Bunlar var olsa da bir şey değişmezdi demek daha da temelsiz bana göre.

Ona rağmen Başaktan iyi oynadın, Feg kırmızı görmese Trabzon maçına da iyi başlamıştık.

Ahmet Çalık, Emre Taşdemir, Jimmy Durmaz, Şener Özbayraklı keşke gönderilebilse. İş düşse, faydadan çok zararı olacak 4 adam.

aynen kardeşim benim son 3 yılın 2sini şampiyon bitiren babandı zaten kendinizi gülünç duruma düşürmeyin. 30 gol atan adam satılamıyorsa suçlusu yönetimdir. adamlar satılamıyo diye bile hoca düşmanlığı yapacak kadar takıntılısınız
sen takıma copleri topla, cop olmayan adamları da cop haline getir, sonra yonetim futbolcu satamıyor. satamaz tabi. takıma katıldıktan sonra degeri artan bir tane adam yok. eskiden terim adam eder derdik, su an terim madam ediyor malesef. adamın elinde sihirli degnek varmıscasına dokundugu futbolcuyu cope ceviriyor :asd:

Sener ve Tasdemir 50 maclik sezonda bol bol forma giyecektir @Sami Karakoç

Müthis yerlilerimiz var.

Sener durabilir genc sagbek yok ama tasdemir gitmeli tasdemir gitmezse
Luş kiraya verilmeyi 1.lig de oynayabilecegi bir takima. Ergun hoca tarsusa alsaydi guzel olurdu ama solbekleri iyiydi orda izledigim maclarda

Öyle bir mantık mı var yav, yorum kavramımın adı üstünde yorum. Burada konuşulan her şey temelsiz o zaman zira hepsi varsayımlara dayanıyor.

Stoperin yoktu, kalecin yoktu, forvetin yoktu, kanadın yoktu. Bunlar var olsa da bir şey değişmezdi demek daha da temelsiz bana göre.

Ona rağmen Başaktan iyi oynadın, Feg kırmızı görmese Trabzon maçına da iyi başlamıştık.
ula alanya maçı falan var ,
ankaragücü var yani neden puan kaybettigimiz çok açık maçlar ve ezildigimiz maçlar da degil

sen takıma copleri topla, cop olmayan adamları da cop haline getir, sonra yonetim futbolcu satamıyor. satamaz tabi. takıma katıldıktan sonra degeri artan bir tane adam yok. eskiden terim adam eder derdik, su an terim madam ediyor malesef. adamın elinde sihirli degnek varmıscasına dokundugu futbolcuyu cope ceviriyor :asd:
cevap vermeye değer bir adam değilsin sürekli saçmalıklarını okuyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt